Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Bort med fettflekkene

Vi har kjøpt et syrebeiset spisebord. Flekker setter seg godt fast, særlig fettflekker som er mer eller mindre umulig å få vekk. Kan vi pusse overflaten litt, og behandle den med noe som gjør det litt mer lettstelt?

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Bort med fettflekkene

Foto: Privat

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er ikke nødvendig å pusse bordflaten for å fjerne flekkene. Med riktig fremgangsmåte og gode produkter kan bordet bli som nytt igjen.

Renser godt

Leif Augustin i Alanor har løsningen for å fjerne de skjemmende flekkene.

- Først heller du godt med Liberon Møbelrens over flekkene, sier han. Møbelrensen trenger inn i bordet og renser det grundig.

Annonse

Absorberer fettet

- Det neste du må gjøre er å strø rikelig med Liberon Flekkfjerningspulver over møbelrensen, forsetter Augustin. Pulveret er helt nøytralt og reagerer ikke kjemisk med andre stoffer. Pulveret absorberer til seg fettet, slik at det trekkes ut av bordflaten.

- La blandingen tørke. Når det er tørt børster du vekk pulveret, og flekkene har forsvunnet.

Avslutte med olje

Når flekkene er borte og bordet er rent, kan du sette inn flaten med Liberon Finishing Oil. Denne oljen har et høyt innhold av kinesisk treolje som forsegler treverket og forhindrer skjolder og flekker. Oljen er sertifisert for bruk på barneleker, og det betyr også at du uten bekymringer kan bruke den på treverk som kommer i kontakt med matvarer.  

Annonse
LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Annonse
FLERE ARTIKLER FRA...
POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
Annonse
[Some text some message]