IFI logo
Se flere bilder
Bomiljøer på Living Colour-messe

Foto: Tor Henning Støldal/ifi.no

Bomiljøer på Living Colour-messe

Living Colour på Stockholmsmässan er først og fremst møteplassen for nordiske malingprodusenter, men hvor også gulv- og tapetprodusenter er med for å markere helheten i hus- og hjemtrenden.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Färg sier man i Sverige og mener maling, og farger og trender er blitt en veldig viktig del av hele malingindustrien. Det er med miljø og løsninger vi skal fristes til å male huset eller pusse opp rommene; det er selve inspirasjonen. Og skal man først male, eller tapetsere, skifter man gjerne også gulvet, eventuelt rehabiliterer. Nye møbler hører ofte med i helhetstanken. 

Arrangøren av Living Colour-messen hadde denne gangen laget et helt utstillingskonsept om tema livsstiler, bygget på studier hvordan farger påvirker de forskjellige livssituasjoner. Her var temaet fire fiktive situasjoner - kjernefamilien Järvemyr på fire, paret Lisa & Amir, Clas & Jonathan og ungkaren Åke Svensson.

     

Her er det ikke helt lett å lage fasitsvar, inntrykk og påvirkninger og det endelige resultat flyter gjerne over i hverandre. Det mener også interiørarkitekt Lena Anderson, medlem i idégruppen for Living Colour.

      

-I dag er det vanskeligere å skille folk; det holder ikke lenger å se på inntekt og i hvilket område de bor i. Folks innstilling til livs- og samfunnsspørsmål er blitt mye mer kompleks. Før i tiden hadde man heller ikke tid eller anledning til å tenke så mye på forandringer. Nå skjer det hele tiden.

     

I denne billedkavalkaden viser vi her en hel del løsninger slik de ble presentert på Stockholmsmässan.

Se også Fargemagasinet nr. 2/2005

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.