Kategorier

Meny

Konto

Vinylfliser der du arbeider

Vinylfliser har mange bruksområder. Serien vi presenterer her er i utgangspunktet en såkalt prosjektvinyl - til de fleste steder i offentlige miljøer.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Vinylfliser der du arbeider

Foto: Produsent

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vinylflisene er anvendelige alle steder vi arbeider. Med sitt store utvalg kalles de også designfliser fordi alle kan få sitt utseende på gulvet.

De kan brukes i butikker, kafeer, restauranter, hoteller, frisørsalonger, banker, på kontorer eller i korridorer. Vinylgulv, eller plastikkgulv, betyr at produsentene kan imitere nesten hva som helst.

Denne kolleksjonen (som heter Allura fra Forbo Flooring) er delt inn i fire grupperinger - i treimitasjoner, stein-, glass- og metallimitasjoner - tilsammen 105 varianter.

Strukturer og preg

Mange strukturer er innovative og pregeteknikkene er avanserte, som gjør de veldig like originale gulv. Selv fuger - som på steingulv - hører med.

Designflisene har en overflate som skal framheve detaljene og gi det troverdige overflatepreget. Vinylflisene er 2,5 mm tykke med et øvre slitesjikt på 0,7 mm. Som vinylbelegg flest er de PUR-behandlet, et belegg som gjør renholdet enklere.

Størrelser

Flisene varierer i størrelser, noe som også gir en form for design. Tre- og steinflisene leveres i tre forskjellige størrelser, glass- og metallflisene i to størrelser.

Det er alle muligheter til å kombinere de forskjellige utseender, som gir enda flere designmuligheter.

I de fleste tilfeller kan det være mest praktisk å bruke profesjonelle gulvleggere.

Disse fører produktet

Forbo tlf. 66 77 12 00

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

SISTE ARTIKLER
[Some text some message]