IFI logo
Se flere bilder
Vinn julegaver på nettet

Foto: Interface, Butinox Interiør

Vinn julegaver på nettet

Adventskalenderen er tradisjonsrik og historisk, og flittig brukt av barn i alle aldre som nedtelling til julaften. Her presenterer vi et par kalendere for deg som er interiørinteressert!

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Selv om papirutgavene fremdeles lever i beste velgående, er det etter hvert flere og flere aktører som velger å gjøre adventskalendere tilgjengelig via sine nettsider. Det kan være spennende premier å hente, og oppslutningen rundt disse aktivitetene øker.   

Hos teppeprodusenten Interface har de en klassisk 24-dagerskalender. Der trekker de daglig en heldig vinner av en designpremie, til og med julaften.

- Vi har selv julestemning, og ønsker å overføre den til kundene våre. Samtidig har vi jo et håp om at de skal lære noe om oss underveis, sier Marianne Jakobsen i markedsavdelingen hos Interface.

Malingprodusenten Butinox Interiør har valgt en annen variant av kalenderen på sin Instagram-konto. Der kan man være med i trekningen av interiørrelaterte premier hver søndag i advent, og vinneren kåres to dager senere.

- Vårt budskap er enkelt: vi vil spre enkel fornyelse til folket! Målet er å inspirere folk til å gjøre endringer og fortelle at de ikke trenger å være hverken vanskelige eller omfattende, forteller Jenny Bull-Gustavsen, kategorisjef for Butinox Interiør. 

Se flere bilder
Butinox Interiørs Instagram-konto @enkelfornyelse byr på konkurranse hver søndag i advent.

Foto:

Butinox Interiørs Instagram-konto @enkelfornyelse byr på konkurranse hver søndag i advent.

Mer informasjon:

Butinox Interiør

Interface

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.