Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Velkommen til nye ifi.no!

Nå er nye ifi.no lansert! Med større brukervennlighet, nye og bedre funksjoner og økt fokus på det visuelle, håper vi å kunne inspirere enda mer. Med responsivt design blir også brukeropplevelsen bedre for alle, uavhengig av om du bruker data, mobil eller nettbrett. Se deg rundt og bli kjent med de nye sidene!

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Velkommen til nye ifi.no!

Foto: Robert Walmann/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med brukervennlighet og inspirasjon i fokus, er nye ifi.no nå lansert. Den største endringen er at nettsidene har fått responsivt design. I praksis betyr dette at du får levert det samme innholdet på alle skjermer, bare bedre tilpasset den skjermen du bruker. Det vil si at tilgjengeligheten er den samme for deg som bruker mobilen eller nettbrettet, som for deg som bruker dataen. Det nye designet har også større fokus på det visuelle, noe som blant annet vises med større bilder på forsiden og i artiklene.

– Vi håper at vi kan inspirere enda mer med det nye designet. I tillegg blir det enklere for deg å bruke og navigere deg rundt på nettsidene våre, uavhengig av om du leser artiklene på dataskjermen, mobilen eller på nettbrettet, sier Kristian Owren, adm. direktør i ifi.no.

I tillegg til at designet har blitt responsivt og fått et mer visuelt fokus, har det også kommet andre nye og bedrede funksjoner.

Dette er noe av det som er nytt:

  • Menylinjen vil alltid være synlig øverst på siden, også når du blar deg nedover. Slik blir det enklere å bytte kategori, søke, logge deg inn eller gå til toppen av siden når du vil.
  • Lenke til Gulvfakta.no er lagt til øverst på siden. Her kan du finne utfyllende informasjon om gulv, utarbeidet av kompetente faggrupper bestående av gulvteknisk fagpersonell.
  • Finn din farge er en ny funksjon gjør det enkelt å finne dine favorittfarger i produsentenes egne fargekart. Funksjonen er koblet mot ifi.no sitt Moodboard-verktøy, og målet er at det skal bli enklere og mer inspirerende for deg å planlegge ditt neste prosjekt.

Se deg litt rundt, oppdag flere nye funksjoner og bli kjent med de nye nettsidene!

LES OGSÅ
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
SISTE ARTIKLER
Annonse
Annonse
[Some text some message]