IFI logo
Se flere bilder
Hvordan unngå skjolder på flisene

Foto: ifi.no

Hvordan unngå skjolder på flisene

Vi har noen glaserte fliser på gulvet på badet som er veldig vanskelig å få pene når vi vasker. Vi må rengjøre veldig små områder om gangen, og tørke over med en tørr håndduk før det tørker av seg selv for å unngå skjolder. Har dere noen forslag om hva jeg kan gjøre?

Åshild Nyhus Tyssen

Åshild Nyhus Tyssen
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med glaserte fliser skal man være mer forsiktig enn andre fliser, og en vanlig gulvklut kan kanskje bli så grov at den skraper opp flisene. Et bedre alternativ er da å bruke en mildere klut, for eksempel en glassklut i mikrofiber.

Mikrofiber glassklut er effektiv mot smuss, og har en poleringseffekt som skal gjøre at man ikke får skjolder eller striper.

- Til selve rengjøringen er det ikke nødvendig med såpe, da klutene kan gjøre jobben alene, men siden dette er et bad bør man kanskje bruke litt rengjøringsmidler på grunn av desinfeksjon, forteller Tobias Andersson i Jordan.

Finn din nærmeste
Mest lest
Hvordan male fliser?
Gjør det selv

Hvordan male fliser?

Å male fliser er en rask og rimelig måte å forandre på interiøret. Du kan velge blant et stort vell av farger, og skjule uønsket dekor på en enklere måte enn ved å rive og flislegge...

Guide til grunning – før maling
Gjør det selv

Guide til grunning – før maling

Når du skal gyve løs på ditt første oppussingsprosjekt, møter du på mange nye begreper. Et av dem du møter først, er grunning. Men hvorfor grunner vi, og når er det egentlig nødvendig?...

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.