Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Unngå julens ekle fettkrise

Det er ikke bare lystige saker som glitter, marsipangriser og pepperkaker som er i høysesong i desember. Behovet for avløpsåpnere i rørene stiger også drastisk i takt med ribbestekingen. Er du derimot føre vàr, slipper du de store rørleggerkrisene på julens helligdager!

  • Unngå julens ekle fettkrise

    Foto:

  • Unngå julens ekle fettkrise

    Foto:

Annonse
Annonse
Rørvask bør brukes med jevne mellomrom.

Rørvask bør brukes med jevne mellomrom.

- Plumbo har definitivt høysesong i desember. Det er mange som sliter med at mye fett fra julematen bygger seg opp i kjøkkenvask og avløp, sier Inger Løvaas hos Krefting.

Råd nummer én er naturligvis å ikke helle for mye fett i rørene. Men i praksis er det ikke alltid like enkelt å unngå, så da er det preventive tiltak som gjelder.

- Plumbo Rørvask er et produkt du alltid bør ha i skapet for å unngå at rørene blir tette, sier Løvaas.

Rørvasken er uten klor og biologisk nedbrytbar, men samtidig sterk nok til å hindre at rør går tett og til å fjerne vond lukt. Ved å fjerne fett, slam og matrester jevnlig har man også gjort en god jobb i forhold til å forhindre rotter i kloakk- og avløpssystemet. 

Rena Rör fra Nitor er en annen effektiv, preventiv variant. Dette er et langtidsvirkende, mikrobiologisk avløpsmiddel som forebygger tette rør og vond lukt.

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Les mer

[Some text some message]