IFI logo
Se flere bilder
Tro mot originalen

Foto:

Tro mot originalen

Av vinyle gulvbelegg har de imiterte tregulv lenge vært en bestselger i Norge og slik kommer det sikkert til å forbli lenge. Produsentene har stadig blitt bedre til å produsere belegg som av utseende er svært likt et originalt gulv - enten vi snakker om tre-, stein- eller metalldekorer.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tarkett, markedsleder på vinyl her i landet, har med årets kolleksjoner gått enda et skritt videre i utviklingen av naturtro plastgulv. Tarkett Optic er en helt naturinspirert kolleksjon. Det nye er at den er produsert med den patenterte Trutex pregeteknikken som gir tre-, stein- og metalleffekter svært lik virkeligheten. Med denne pregeteknikken kan Tarkett også få frem ulike glanseffekter - matte eller blanke etter ønske. Optic-kolleksjonen leveres i fem forskjellige mønstre i breddene tre og fire meter.

Tarkett lanserer også en annen ny kolleksjon, Woodstar, som består av tremønstre, matte varianter, også i tre og fire meters bredde. Det er tatt i bruk en ny rustikk overflate, som kombinert med en matt polyuretan-forsterkning i overflaten skal gi nettopp det naturlige utseende.

Slitestyrken er her også et poeng ettersom det gis 15 års garanti ved bruk i hjemmemiljø. Woodstar-kolleksjonen kan legges uten lim i mindre rom.

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.