Kategorier

Meny

Konto

Trivsel på jobben med fint interiør

Tapet er ikke bare en pryd for hjemmets lune vegger. Også på arbeidsplassen fortjener vi å ha det flott. Et staselig, gammelt trehus i Haugesund er innredet til kontorer for tre selskaper. Her har de valgt tapet på alle vegger!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Trivsel på jobben med fint interiør

Foto: Foto: Audun Munthe/Vårt hjem Haugesund og Chera Westman/ifi.no (portrett)

De tre selskapene TMTK, Ølberg Apartment og Ferdig Arbeid deler kontorlokaler i et gammelt trehus i sentrum av Haugesund. Før de flyttet inn ble alle overflater fornyet, og interiørkonsulent Cathrine Storesund hos Fargerike Raglamyr ønsket å skape et miljø som står i stil med både huset og bedriftene.

– Her har fem personer arbeidssted, både kvinner og menn, og vi kunne ta hensyn til personlige behov. Det som var viktig for oss i dette prosjektet var å ta hensyn til det flotte gamle trehuset som ligger i sentrum av Haugesund, samtidig som det skulle representere arbeidet firmaene representerer. 

Dele på Pinterest Her er valgt klassiske fine tapeter med ornamenter og struktur for å sette et eksklusivt preg på rommene. Alle tapeter er fra Borge og Green Apple.

Her er valgt klassiske fine tapeter med ornamenter og struktur for å sette et eksklusivt preg på rommene. Alle tapeter er fra Borge og Green Apple.

Total oppussing innvendig

TMTK er et bemanningsbyrå til industrien med kontor i Romania og hovedkontor i Litauen. Ølberg Apartment er virksomme innen med overnattingsbransjen, og Ferdig Arbeid jobber med rehabilitering, maler- og murerarbeider. Det er personale fra Ferdig arbeid som har utført oppussingen av de nye lokalene i Øvregaten 143.

Før bedriftene flyttet inn, måtte tak, vegger og gulv fornyes. Noe av møblene fra de gamle lokalene ble tatt med, og komplettert med ny belysning og møbler.

Dele på Pinterest Mønster og fargespill i tapetet gir rommet en ny dimensjon.

Mønster og fargespill i tapetet gir rommet en ny dimensjon.

Klassiske valg

– Vi valgte klassiske fine tapeter med ornamenter og struktur for å sette et eksklusivt preg på rommene. Alle tapeter er fra Borge og Green Apple. Gulvene er valgt i mørkbeiset parkett, og interiørfargene er nyanser av grått og blått.

– Jeg synes det er fint når en kan velge noe mer utradisjonelt enn bare malte flater og enkle løsninger på arbeidsplasser. Det er jo et sted vi skal leve og prestere. Har vi det trivelig rundt oss, er det mye enklere å finne frem mye og god arbeidskapasitet, avslutter Cathrine Storesund.

Dele på Pinterest Interiørkonsulent Cathrine Storesund har laget interiøret.

Interiørkonsulent Cathrine Storesund har laget interiøret.

Mer informasjon:

Borge

Green Apple

Fargerike Raglamyr

Vårt Hjem Haugesund

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]