Kategorier

Meny

Konto

Trenger du Sinnasnekker'n?

Er hjemmet ditt en evig byggeplass som tærer på familielivet? Nå er TVNorge på jakt etter deltakere til en ny sesong av Sinnasnekker'n.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Trenger du Sinnasnekker'n?

Foto: TVNorge

- Nordmenn pusser opp mye, men mangel på kunnskap gjør ofte av drømmeboligen blir til et mareritt som går utover forhold og familie, sier Otto Robsahm, også kjent som Sinnasnekker’n.

I løpet av to sesonger har han hjulpet totalt 20 familier der oppussingen har stoppet opp eller blitt langt mer omfattende enn først antatt. Sinnasnekker’n er streng når det trengs, og ved hjelp av velmenende råd strammer han opp huseierne, samtidig som han bidrar med en kyndig hånd og et godt håndverkerteam for å fullføre prosjektet.

Jakter nye deltakere

Om du har et oppussingsprosjekt som har gått i stå og som går utover parforholdet, kan Sinnasnekker’n være til hjelp. I tillegg til å få skikk på oppussingen kan han kanskje bidra til at du og kjæresten finner tilbake gnisten? Nå foregår castingen til en ny sesong av den populære serien.

- Jeg ser frem til å bidra til å forandre livet til enda flere mennesker rundt om i hele Norge i en ny sesong, sier Robsahm.

Søknadsfrist er 30. april, og påmelding kan gjøres her.

 

 

 

Dele på Pinterest Otto Robsahm er Sinnasnekker'n.

Otto Robsahm er Sinnasnekker'n.

Mer informasjon

Sinnasnekker'n

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

SISTE ARTIKLER
[Some text some message]