IFI logo
Se flere bilder
Trapp i kjøkkenskuffen

Foto: Kristian Owren og produsenten

Trapp i kjøkkenskuffen

Høyt til øverste hylle i kjøkkeninnredningen? Det er ikke nødvendig å risikere liv og helse ved å balansere på en ustø stol for å nå det du skal ha. Med denne nyheten kan du få en hendig trapp integrert i en skuff.

Åshild Nyhus Tyssen

Åshild Nyhus Tyssen
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De fleste kan kjenne seg igjen i problemet. Serveringsfatet står på øverste hylle i skapet og nå skal det brukes. Det hjelper ikke å strekke seg på tærne, og man tar det første og beste til å klatre på, enten det er en kjøkkenstol eller en gammel og ustø krakk. Dette kan være usikkert og direkte farlig.

Ny løsning

Sunnmøringen Rolf Stafseth og hans kone hadde lenge savnet en løsning på problemet. Da de fant ut at det ikke fantes noen smart konstruksjon i butikkene tok de saken i egne hender. Løsningen ble å utvikle en sammenleggbar trapp integrert i en skuff. På den måten blir det hele plassbesparende samtidig som trappen er lett tilgjengelig.

- Når den ikke er i bruk er den stuet bort uten å ta ekstra plass, men samtidig alltid for hånd, forklarer Rolf Stafseth.

Enkelt og norskprodusert

Trappen betjenes enkelt med et håndtak til oppsatt eller nedfelt stilling. Skufferammen er også en helt ny konstruksjon. Skuffens byggemål gjør det enkelt å tilpasse de fleste skap og hylleløsninger. Det at den er utstyrt med svingbare og fjærende hjul gjør at den enkelt kan flyttes rundt uten å løftes. Enheten leveres ferdig montert.

Drawstep, som produktet heter, er produsert i Norge. Per i dag er en modell ute i handelen, men flere er på vei. Du kan bestille produktet ved å kontakte selskapet på e-post eller telefon.

Disse fører produktet

Drawstep

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.