Kategorier

Meny

Konto

Teppeskift i datarom

I offentlige miljø, med mye teknisk utstyr i undergulvet, kan det være svært praktisk å bruke teppefliser, eller moduler som de også kalles.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Teppeskift i datarom

Foto: ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er et helt gulv- og teppekonsept på alle steder hvor man har kabelføringssystemer. Et veldig typisk område her er kontorlandskaper som har telekommunikasjon, datastrøm og el-forsyning.

Danske Ege er en tradisjonsrik teppeprodusent som nå også satser på dette konseptet - med en ny kolleksjon teppemoduler og et spesiallaget undergulv, et installasjonsgulv.

Det viktige her er mobilitet og fleksibilitet; med moduler (eller fliser) er det veldig enkelt å bytte ut en flis eller fire ellers raskt komme ned i gulvet for å løse eventuelle tekniske problemer. Ønsker man å skifte funksjon i rommet er det selvsagt også enkelt å fjerne hele gulvet og eventuelt legge det på nytt et annet sted.

Ege presenterer nå et helt program med sine teppemoduler - alt fra et bredt mønsterutvalg på flisene til størrelser på spesialbestillinger.

Installasjonsgulvet (Ege Soluflex) leveres også i flisestørrelse - i galvaniserte metallplater. I tillegg leveres de i tre høyder (fra 37 mm til 90 mm), alt ettersom hvor god plass man trenger til installasjonene.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

SISTE ARTIKLER
[Some text some message]