IFI logo
Se flere bilder
Teppeskift i datarom

Foto: ifi.no

Teppeskift i datarom

I offentlige miljø, med mye teknisk utstyr i undergulvet, kan det være svært praktisk å bruke teppefliser, eller moduler som de også kalles.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er et helt gulv- og teppekonsept på alle steder hvor man har kabelføringssystemer. Et veldig typisk område her er kontorlandskaper som har telekommunikasjon, datastrøm og el-forsyning.

Danske Ege er en tradisjonsrik teppeprodusent som nå også satser på dette konseptet - med en ny kolleksjon teppemoduler og et spesiallaget undergulv, et installasjonsgulv.

Det viktige her er mobilitet og fleksibilitet; med moduler (eller fliser) er det veldig enkelt å bytte ut en flis eller fire ellers raskt komme ned i gulvet for å løse eventuelle tekniske problemer. Ønsker man å skifte funksjon i rommet er det selvsagt også enkelt å fjerne hele gulvet og eventuelt legge det på nytt et annet sted.

Ege presenterer nå et helt program med sine teppemoduler - alt fra et bredt mønsterutvalg på flisene til størrelser på spesialbestillinger.

Installasjonsgulvet (Ege Soluflex) leveres også i flisestørrelse - i galvaniserte metallplater. I tillegg leveres de i tre høyder (fra 37 mm til 90 mm), alt ettersom hvor god plass man trenger til installasjonene.

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.