IFI logo
Se flere bilder
Tekstiler utendørs

Foto: Produsentene

Tekstiler utendørs

Hagemøblementet i år kommer stort sett med standardtekstiler i fargene hvitt, beige, grått og sort. Hvorfor ikke gi uterommet et mer personlig preg og litt mer farge?

Gitte Granstrøm

Gitte Granstrøm
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alle materialer som skal brukes utendørs bør være produsert eller behandlet for å kunne tåle den ekstra belastingen vær og forurensing medfører. Når det gjelder tekstiler, bør man huske på at de bør ha høy grad av lysbestandighet og være vannavvisende

Tøffe tekstiler

Tekstiler kan impregneres, men det finnes mange tekstiler i ulike kvaliteter som er laget for utendørsbruk. Disse tekstilene er teflonbehandlet og tåler kanskje ikke styrtregn, men væske - enten det er kaffe, saft eller litt regnvann, perler seg bare på overflaten og kan tørkes bort. Tekstilene er svært slitesterke og fargen tåler både sol og klorvann.

På gulvet

Vevd vinyl er ikke noe nytt produkt. Produsenten Bolon har designet moderne utetepper som er mer spenstige i mønster og fargebruk enn de ryene vi fant i campingvogna i gamle dager. Vinylteppene er både lys- og fargeekte og lette å rengjøre. Vinylen kan legges som løst teppe og behøver ikke kantes, eller limes fast med frostsikkert lim på underlaget.

Mer informasjon:

www.intag.no

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.