Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Byggma annons
Formex annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

IFI.NO FORUM

Tapet i et interiørblad

 1
 Helle Helle
  • Poengsum: 2
  • Innlegg: 1

Jeg så et fantastisk tapet i et interiørblad, og det kom fra en nettbutikk i utlandet. Er det trygt å kjøp tapet over internett? Jeg tror de har det samme tapetet der jeg pleier å handle, men til en litt høyere pris…

2
 2
 Chera Westman
  • Poengsum: 31
  • Innlegg: 25

Fordelene med å handle tapeter i en faghandel i Norge er flere. Tapet er et halvfabrikat, og et til tider komplisert produkt – i butikken får du god veiledning og råd i forkant av monteringen, slik at den skal gå problemfritt.  Du får hjelp til utregning av riktig antall ruller, anbefalinger om lim og verktøy og du sikrer at alle rullene har samme produksjonsnummer for å minimere risikoen for fargeforskjeller. Får du en rull til overs kan du mange ganger returnere den til butikken, men ved nettkjøp er kanskje ikke det mulig og da kan hele vinninga gå opp i spinninga…

Skulle det allikevel være noe feil på tapetet er det enklere å gå til butikken og klage, enn å få kontakt med nettbutikken. 

Du får også kunnskap om de ulike tapettypene, og kan få sjekket at tapetet du velger faktisk tåler å brukes i det aktuelle rommet – her tas hensyn til slitasje, vaskbarhet og solbleking, med mer.

Mange ganger kan du få med deg rullene hjem direkte, eller få hentet dem etter få dager, slik at du slipper å vente i dager og uker på posten.

Hvis du handler fra utlandet, må du også være obs på totalprisen og regne inn fraktkostnader og tollavgifter.

2
 3
 Tine Hansen
  • Poengsum: 0
  • Innlegg: 1

Det er ingen problem å kjøpe tapet på nett slik jeg ser det. Er mange norske nettbutikker som selger tapeter, hold deg til norske aktører med kjente merker, så er du nok trygg! 

0
 1
 
  • Poengsum: 0
  • Innlegg: 0
0
Rapporter

HappyHomes annons