IFI logo
Se flere bilder
Stue med egen parfyme

Foto:

Stue med egen parfyme

Si meg hvordan du har innredet stua, og jeg skal si deg hvem du er. Stua gjenspeiler oss som personer. Nå krever stua sin egen parfyme. Og kanskje lukter den ikke så fjernt fra din parfyme?

IFI.NO

IFI.NO
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Klesmoten er blitt mer individuell. Klærne skal understreke hvem vi er, og parfymen er prikken over i'en. Heller ikke interiørmoten er så satt som tidligere.

Lukt er identitet

- Hvordan vi innreder hjemmene våre gjenspeiler i dag hvem vi er som mennesker. Vi vil alle ha vår individuelle stil. For å skape en helhet har det nå kommet egne parfymer for stua. Duften understreker din interiørstil og forteller også noe om deg, sier markedssjef Asle A. Reitzel i Sara Lee Household & Body Care.

Ikke tradisjonell luftrenser

Sara Lee Household produserer Ambi Pur som er ekte parfyme. Samme sort som du har på halsen og bak ørene. Parfymen er tappet på glassflasker, som er festet til et støpsel. Du velger og stiller selv inn duftnivå. Noen ønsker bare et snev av parfymeduft, mens andre foretrekker en tyngre duft. - Duft er viktig. Vi vil at hjemmene våre skal lukte godt. For god duft påvirker oss mennesker positivt, sier Reitzel.

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.