Kategorier

Meny

Konto

Strømpris på sms

Kraftbransjen vil i løpet av høsten begynne å varsle kundene direkte ved endringer i strømprisen via tekstmeldinger og epost. Norsk kraftbransje er først i verden med denne type løsninger.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Strømpris på sms

Foto: ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Avtalen om prisvarsling skjer ved vesentlige endringer og ble nylig inngått mellom Energibedriftenes Landsforening (EBL) og Forbrukerombudet. Den er den første i sitt slag i verden.

- Denne avtalen gjør Norge til et foregangsland på kundeinformasjon om strøm, og er et skritt videre i bransjens stadig pågående arbeid med å utvikle kundevennlige tjenester, sier kommunikasjonsdirektør Kristian Pladsen i EBL til nyhetsbyrået Newswire.

Fra september

EBL representerer hele den norske kraftbransjen, som til tider har fått hard medfart i mediene. Pladsen tror den nye avtalen med Forbrukerombudet vil være med på å nyansere bildet.

- Vi tror kraftbransjens omdømme vil bli bedre når folk ser at vi innfører mer kundevennlige løsninger, sier Pladsen.

Ordningen med prisvarsling for strøm skal starte i september.

Strømkunden vil i praksis få en forespørsel fra kraftleverandøren om han eller hun ønsker å bli varslet om prisendringer. Dersom ja, kan kunden velge om varselet skal mottas som tekstmelding på mobiltelefonen eller som epost.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

SISTE ARTIKLER
[Some text some message]