Kategorier

Meny

Konto

Annonse
MaxMaling annons
Annonse
MaxMaling annons

Strømpris på sms

Kraftbransjen vil i løpet av høsten begynne å varsle kundene direkte ved endringer i strømprisen via tekstmeldinger og epost. Norsk kraftbransje er først i verden med denne type løsninger.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Strømpris på sms

Foto: ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Avtalen om prisvarsling skjer ved vesentlige endringer og ble nylig inngått mellom Energibedriftenes Landsforening (EBL) og Forbrukerombudet. Den er den første i sitt slag i verden.

- Denne avtalen gjør Norge til et foregangsland på kundeinformasjon om strøm, og er et skritt videre i bransjens stadig pågående arbeid med å utvikle kundevennlige tjenester, sier kommunikasjonsdirektør Kristian Pladsen i EBL til nyhetsbyrået Newswire.

Fra september

EBL representerer hele den norske kraftbransjen, som til tider har fått hard medfart i mediene. Pladsen tror den nye avtalen med Forbrukerombudet vil være med på å nyansere bildet.

- Vi tror kraftbransjens omdømme vil bli bedre når folk ser at vi innfører mer kundevennlige løsninger, sier Pladsen.

Ordningen med prisvarsling for strøm skal starte i september.

Strømkunden vil i praksis få en forespørsel fra kraftleverandøren om han eller hun ønsker å bli varslet om prisendringer. Dersom ja, kan kunden velge om varselet skal mottas som tekstmelding på mobiltelefonen eller som epost.

Annonse
LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Annonse
FLERE ARTIKLER FRA...
POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
Annonse
[Some text some message]