Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Støvfri sliping

Støv fra sliping er noe herk! Det er et strev å vaske bort, og det irriterer i nesen. Men nå skal det være mulig å slipe manuelt nærmest uten å få et eneste støvfnugg utenfor støvsugeren.

cloud_download
fullscreen
  • Slipepaden kommer med egen slange som kobles til støvsugeren din.

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Et finsk system, som tidligere bare har vært tilgjengelig for profesjonelle, gjøres nå tilgjengelig for forbrukerne. Det patenterte systemet skal sørge for en fullstendig støvfri oppussing - og det eneste elektriske hjelpemiddelet du trenger er støvsugeren.

Det er det spesielle "slipepapiret" som gjør slipingen støvfri. Istedenfor et tett papir med enkelte småhull, er "papiret" laget av et nettingliknende materiale, med et tusentalls minimale åpninger. Faktisk vil avslipt materiale aldri befinne seg mer enn 0,5 mm fra et utsug! Denne nettingen festes med borrelås til en slipekloss, som igjen har en slangeforbindelse til støvsugeren. På den måten skal alle støvkorn umiddelbart dras inn i slangen til støvsugeren, og man slipper et rom fylt med støv.

Siden slipematerialet er i et langt mer slitesterkt materiale enn vanlig slipepapir, vil varigheten av hvert enkelt ark også være vesentlig lengre. De finnes også i forskjellig "korning", og kan slipe alt fra maling, lakk og sparklede overflater til trematerialer, MDF-plater, kompositt og aluminium.

Produktet heter Abranet, og markedsføres i Norge av Slip og rekvisita AS.

Oppdatert: 14.12.2011  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]