Kategorier

Meny

Konto

menu

FORUM

sponplater bak kokesone på kjøkken

Visninger: 1229

ragnhildmf

Hei!

Vi har lagt møbelspon på to av veggene på kjøkkenet (den siste ble gipset) fordi vi ville ha noe som tålte med enn spon. Nå har vi malt to lag med kvist- og sperregrunning og ett lag Lady Wonderwall. Men jeg ser at selv om overflaten ble glattere med et strøk maling (vi tenkte å male minst to strøk), er det fortsatt mye struktur i overflaten og jeg er bekymret for at veggen blir vanskelig å vaske og kanskje også sårbar? Selv om det er surt, har vi fortsatt mulighet til å enten montere rehabplater i gips over, ha på armeringsduk eller helsparkle. Eventuelt beholde det som det er og se hvordan det går. Malinga skal jo tåle mye, så den beskytter kanskje platene samtidig som den gjør det lett å vaske? Er litt rådvill og med lite tid før kjøkkenontørene kommer, så setter pris på rask respons! :) 

marirosenberg

Hei,

Vet ikke om dette kanskje er for sent svar, men jeg vil uansett anbefale deg å ta kontakt med Jotun direkte (som leverer LADY), for de vet nok mer hva malingen deres tåler og hvor god dekkevne den har. Teknisk avdeling hos de ulike malingsprodusentene har som regel god innsikt i både egne produkter og alternative løsninger. Jeg ville derfor startet med å kontakte malingsprodusenten direkte. 

Lykke til!

Mari, ifi.no

marirosenberg

Glemte å legge til at et siste alternativ kan jo være å montere en glassplate over den malte veggen. Da blir jo fargen som dere ønsker og dere slipper å bekymre dere for om malingen og møbelsponet tåler å vaskes.

Mari

Logg inn
Legg innlegg til forumområde
Rapporter upassende språk til moderator
Annonse
[Some text some message]