Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

IFI.NO FORUM

Sparkle skjøter på baderomsplater

 1
 sandra.marie.paulsen
  • Poengsum: 0
  • Innlegg: 1

HeiVi har baderomsplater med marmormønster på badet som vi har tenkt å male. Vi har vasket, pusset og heftegrunnet. Vi skal nå i gang med å sparkle skjøtene mellom platene med våtromsparkel. Det jeg lurer på er om vi kan sparkle rett på eller om man må bruke papirremse når man sparkler skjøtene?

0
 2
 marirosenberg
  • Poengsum: 19
  • Innlegg: 31

Hei,

Beklager sent svar. Jeg forhørte meg med teknisk servicesjef hos Scanox, og hans råd er disse:

Dersom det ikke legges en form for armering over skjøtene, vil de sannsynligvis sprekke. Men det kommer an på hvor dype disse skjøtene er. Jo mer sparkelmasse som må til for å fylle dem, jo større er risikoen for å få sprekker/riss. Sjøtene kan sparkles og deretter armeres med armeringsduk/slett vegg på hele veggen, eller man kan legge remser kun over skjøtene. Vil man legge papirstrimmel, anbefaler jeg å sparkle 1-2 ganger, slik at skjøten er nogenlunde fyllt, deretter ville jeg limt papirremsen over skjøten med våtromslim. Dette finnes i 1-liters emballasjer. Deretter sparkle 2 ganger over dette igjen. (Å legge papirstrimmel i sparkelmassen, altså lime den inn med sparkel, vil bygge for mye kul på veggen).

Håper dette var til hjelp!

Mvh.

Mari

1
 1
 
  • Poengsum: 0
  • Innlegg: 0
0
Rapporter