Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Sov i dun for 30 øre natten

Er det du eller lommeboka som er allergisk mot dundyner? Høyst sannsynlig ingen av dere, en natt med en nydelig og lett gåsedunsdyne koster ca 30 øre.

  • Sov i dun for 30 øre natten

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Man investerer selvsagt i en skikkelig dundyne. Gjennomsnittlig levealder på dundynene er 20 - 25 år og med en pris på 2500 kroner blir døgnprisen på drøye 30 øre. Og alt er mye bedre nå enn før. Fra de forholdene som gjess og ender lever under, til innsamling, vasking og sortering av dun og fjær, til bedre lerret rundt puter og dyner.

Merkbart

Når vi kryper godt under nyere dyner merker vi hvor myke og lette de er. De gamle etterimpregnerte lerretsstoffene, tykke som seilduker, er erstattet av dagens superlette, myke og tynne kvaliteter.

- Velstanden hos folk har økt. Vi vil ha bedre komfort. Det er gjerne flere dyner til hvert av familiemedlemmene, i tillegg til sommer- og vinterdyne, og det er også vanlig å ha gjestedyner i dun i huset, sier daglig leder John G. Østereng i Nordisk Fjer.

Så salget på dunprodukter stiger og stiger:

- Vi har registrert en klar økning i salget av dundyner og -puter fra 1998 og frem til i dag, sier Østereng. Bare fra 2000 til 2001 har salget økt med 15 prosent på dundyner.

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons

Les mer

[Some text some message]