Kategorier

Meny

Konto

Slik får du ungene til å ta fredagsrengjøringen

Med Henry eller Hetty på laget, vil ungene kjempe om å få ta støvsugingen!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Slik får du ungene til å ta fredagsrengjøringen

Foto:

Det er faktisk ikke så mye som skal til for å forvandle støvsugingsjobben fra plikt til moro. Med en morsom støvsuger blir jobben straks mer populær for den yngre delen av husstanden.

- Hos oss gjør barna nå støvsugingen med velvilje. Har det gått litt lang tid eller de ser noe gris på gulvet, begynner barna å lure på om det ikke er på om det ikke snart er på tide å hente Henry, og jeg synes det er et koselig pluss at han har blitt en del av familien, sier Turid Sæthermoen hos IBG.

Hetty og Henry er navnet på to støvsugere i henholdsvis rosa og rød farge fra Numatic, som sitt smilende utseende til tross, har en enorm kapasitet og på ingen måte er en «lekestøvsuger». De har to hastigheter, og et utstyrssett med forskjellige munnstykker følger med for en mer tilpasset rengjøring. 

- De sjarmerende støvsugerne lanseres nå i en ECO-utgave i energiklasse A, som til tross for reduksjon i kraft har 19 prosent bedre oppsug, 8,5 prosent støyreduksjon og 3,25 prosent bedret luftstrøm. Samt at motorens levetid har økt med hele 82 prosent, forteller Sæthermoen.

Hvem vet, kanskje de voksne i huset også vil finne jobben litt mer lystbetont når de møter et sjarmerende smil under rengjøringen?

Dele på Pinterest Hetty er den feminine varianten.

Hetty er den feminine varianten.

Mer informasjon

www.ibg.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]