Kategorier

Meny

Konto

Skandinavisk union

Fargerike, svenske Färgtema og danske Farvebasen har dannet et nytt selskap for strategisk samarbeid og utvikling. Farveunionen APS vil omfatte 320 butikker og ha 3 milliarder kroner i omsetning.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Skandinavisk union

Foto: Tor Henning Støldal og Øistein Lie/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dersom den økende bransjeblandingen med tilhørende priskonkurranse vi nå ser, bl.a. der dagligvare tar opp non-food produkter, kan fargebransjen komme i en vanskelig situasjon. For å være føre var har Fargerike, svenske Färgtema og danske Farvebasen, sistnevnte en fusjon mellom tidligere Glodi og Profa, dannet et nytt selskap, Farveunionen APS. Selskapet er registrert i Danmark med adm. direktør i Farvebasen, Niels Jørgen Madsen, som leder av det nye selskapet.

     

Hver enkelt kjede vil forbli nasjonalt forankret med sine respektive styrer. Nå foregår en konseptutvikling for kjedefellesskapet der bl.a. innkjøp, sortiment og videreutvikling av private labels er temaer. Kjeden vil opptre leverandøruavhengig for å ha maksimal handlingsfrihet for medlemmer og aksjonærer. Men de partnere man knytter til seg på leverandørsiden vil få  mulighet til å bygge markedsandeler på Skandinavisk basis.

     

Mer om dette i Fargemagasinet nr. 6/04

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

SISTE ARTIKLER
[Some text some message]