Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Skandinavias store møbeltreff

Stockholm er treffpunkt for nordisk møbelindustri i februar, en internasjonal messe som viser det siste innen møbeldesign og annet interiør.

cloud_download
fullscreen
 • Runde former på stolene, en rett form på sofa - i oransje nyanser og med blomsterdekor på sofaputene. (Fra Brunstad)

  Foto:

 • Hybrid møbel - både sofa og seng i en av årets motefarger, bruntoner. Sofaputene har større blomstringer. (Fra Brunstad)

  Foto:

 • Inspirasjon hentet fra både naturen via skandinavisk design til europeiske storbyer. Stilen skal være ren og uformell, ment til både boliger og fritidsboliger/hytter. (Fra Slettvoll)

  Foto:

 • Forskjellig materialbruk og overflater på møblene. Veggen er preget av store ornamenter, en trend i dagens tapetverden. (Fra Slettvoll)

  Foto:

 • En 90-graderssofa som skiller seg noe fra de tradisjonelle. Et stripet farget mønster får nesten en strikkeeffekt. (Finsk design og produsent)

  Foto:

 • Kontorstoler er et eget marked. Får produsent et høyoppløselig bilde lager de mønster og eventuelt skrift akkurat som kunden ønsker. (Fra Håg)

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Skandinavisk design står sterkt internasjonalt og det har skjedd mye med Stockholm Furniture Fair, møbelmessen som for noen år siden slet litt med sitt rennomé, men som ved å satse på økt internasjonalisering igjen har satt messen på kartet. Nå summer det i alt fra sunnmørsk til japansk i Älvsjö.

Hele 730 utstillere deltok på messen og denne fagmesse samlet besøkere fra mer enn 30 land. Med Stockholm Design Week parallelt pågikk det også mer enn 40 arrangementer med showroom og utstillinger i selve byen.

Vel 40 norske møbelprodusenter deltok på messen. Og med møbelmessen følger også de etter som ellers skal dekorere rommene - tekstilbransjen, gulvbransjen og ikke minst lysbransjen som har sin egen store avdeling, Northern Light Fair.

Det skjer mye innenfor design for tiden; det er noe som ikke minst engasjerer den yngre generasjon. Disse får også sjansen på Stockholm Furniture Fair i utstillingen med det symbolske navnet Green House, veksthuset. I tillegg til designere deltok her hele 25 utdanningsinstitusjoner.

Her bringer vi en billedkavalkade av det siste innenfor design, farger og mønstre i skandinavisk møbelindustri.

Se også Fargemagasinet nr. 1/06.

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]