IFI logo
Se flere bilder
Skandinavias store møbeltreff

Foto: Tor Henning Støldal/ifi.no

Skandinavias store møbeltreff

Stockholm er treffpunkt for nordisk møbelindustri i februar, en internasjonal messe som viser det siste innen møbeldesign og annet interiør.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skandinavisk design står sterkt internasjonalt og det har skjedd mye med Stockholm Furniture Fair, møbelmessen som for noen år siden slet litt med sitt rennomé, men som ved å satse på økt internasjonalisering igjen har satt messen på kartet. Nå summer det i alt fra sunnmørsk til japansk i Älvsjö.

Hele 730 utstillere deltok på messen og denne fagmesse samlet besøkere fra mer enn 30 land. Med Stockholm Design Week parallelt pågikk det også mer enn 40 arrangementer med showroom og utstillinger i selve byen.

Vel 40 norske møbelprodusenter deltok på messen. Og med møbelmessen følger også de etter som ellers skal dekorere rommene - tekstilbransjen, gulvbransjen og ikke minst lysbransjen som har sin egen store avdeling, Northern Light Fair.

Det skjer mye innenfor design for tiden; det er noe som ikke minst engasjerer den yngre generasjon. Disse får også sjansen på Stockholm Furniture Fair i utstillingen med det symbolske navnet Green House, veksthuset. I tillegg til designere deltok her hele 25 utdanningsinstitusjoner.

Her bringer vi en billedkavalkade av det siste innenfor design, farger og mønstre i skandinavisk møbelindustri.

Se også Fargemagasinet nr. 1/06.

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.