Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Sjablonger som synes

Sjablonger er trendy og skaper liv på en malt vegg. Nå finnes det også sjablonger i XL-large.

  • Fugler, blomster eller grener er lekkert på veggen.

    Foto:

  • Moderne, grafiske mønstre skapes med sjablonger i XL-large

    Foto:

  • Grønne blader gir vårfølelse selv midt på vinteren

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

En enkel og forholdsvis rimelig fornyelse av interiøret er egeninnsats med maling og pensel. En morsom nyhet for alle som ønsker seg et interiør som er litt annerledes og helt personlig, er de nye XL-large sjablongene fra Nordsjö.

- Profesjonelle designere fikk i oppdrag å tenke stort. Resultatet ble seks ulike motiver, fra vakre stiliserte planter til trendy grafisk mønster, forteller Mette Dahl i Nordsjö. Sjablongene kan brukes over en hel veg eller som en enkel effektfull dekor i et hjørne, på en dør eller i taket.

- Med sjablonger får du personlig fornyelse, enten du velger hele veggen eller bare en skapdør. Det er viktig at underlaget er glatt. Når du har funnet den sjablongen du ønsker deg, kan du velge hvilken som helst farge; mal ensfarget, velg en fargepalett som frisker opp rommet eller paletten som binder resten av interiøret sammen, sier Dahl.

Man kan også gjerne kombinere matt og blank maling, og det finnes metalliske malingsfarger som fremhever dekoren og gir spennende virkning på sluttresultatet. De store sjablongene, som måler fra 70 cm til 2 meter, er tilgjengelige hos alle Nordsjö-forhandlere, landet rundt. Hvordan man går fram er enkelt beskrevet på forpakningene.

Mer informasjon

www.nordsjo.no

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]