Byggma annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Utendørs

Sikre deg fargen du ønsker på terrassen

  •  
  •  
 Butinox Terrassebeis i farge 1008 Gråhvit   Bilder av: Butinox Futura
Om terrassen er slitt og skitten og trenger stell og pleie, eller det er ønske om ny farge som er utslagsgivende for forandringen, bidrar gode produkter til at arbeidet og prosessen blir enklere og bedre. Terrassen må klargjøres for å ta imot ny beis, og ved å gjøre en liten, ekstra innsats på forarbeidet, får man et mye bedre sluttresultat.

Mørkt, skjoldete eller ujevnt – terrassegulvet må rengjøres og forberedes før påføring av ny beis. Dette er spesielt viktig dersom man ønsker at sluttfargen skal ligne den vi ser i fargekartene, og da holder det ikke med en ordinær terrassevask.  

 

Godt utgangspunkt

Her er terrassen behandlet med Butinox Terrasselysner, etter Butinox Terrassebeisfjerner.
Her er terrassen behandlet med Butinox Terrasselysner, etter Butinox Terrassebeisfjerner.

Med Butinox Terrasselysner blir terrassen så lys at den ser nyslipt ut. Den er utviklet for nøytralisering, bleking og rensing av treverk, og rengjør overflaten for overskuddssalter og andre overflateaktive stoffer. Før man bruker terrasselysneren er det viktig at mest mulig av gammel beis og farge er fjernet, og der kan Butinox Terrassebeisfjerner være til hjelp. Det er imidlertid kun terrasselysneren som tilbakestiller treverket, som får en lys og jevn overflate – et godt utgangspunkt og underlag for ny beis.
 
- Behandlingen med Butinox Terrasselysner sikrer riktig farge ved bruk av pigmentert terrassebeis. Forarbeidet er spesielt viktig når man velger lysegrå og gråhvite farger, som er veldig populære nå. Selv har jeg gjennomført behandlingen med terassebeisfjerneren og terrasselysneren på min egen terrasse i år. Der har jeg valgt fargen 1013 Harmoni og er superfornøyd, sier Anders Hvinden, produktsjef hos Scanox AS.  

Også på nytt treverk

Terrasselysneren anbefales også på nytt treverk, for å nøytralisere impregneringsvæsken. Ikke minst kan man bli kvitt den noe skjemmende grønnfargen på en nylagt terrasse av trykkimpregnerte materialer. Produktet er for utendørs bruk, til alle treslag, også møbler og lignende.

Gammelt terrassebord før behandling, etter Butinox Terrassebeisfjerner og til slutt Butinox Terrasselysner.
Gammelt terrassebord før behandling, etter Butinox Terrassebeisfjerner og til slutt Butinox Terrasselysner.

Mer informasjon

www.butinoxfutura.no

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Beckers annons

Nyeste artikler

TilTak annons