Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

ROM 02 messen for møbler interiør og design

I oktober skal det nye messesentret på Lillestrøm møbleres. Utstillingen samler aktører i norsk møbel- og interiørbransje for første gang og er beregnet for det interiørinteresserte publikum.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
ROM 02 messen for møbler interiør og design

Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arrangørene forventer mer enn 30.000 besøkende i løpet av de fire dagene messen varer. Ca 100 utstillere har meldt sin ankomst og legger beslag på om lag 8.000 kvadratmeter. Interiørbransjene har ikke tidligere vært samlet i en messe av et slikt omfang, derfor kan utstillingen vise en bredde som gjør den interessant for alle interiørinteresserte.

Messen har som formål å gi inspirasjon til hjemmet, enten det handler om møblering, oppussing eller etablering. Ved siden av et rikholdig utvalg av møbler for de fleste behov, vil særlig kjøkkeninteresserte kunne oppleve både sine drømmer og mer realistiske ønsker. Ellers er tepper, tekstiler og gode tips for dem som pusser gitt sentrale plasser på utstillingsgulvet.

Norsk og internasjonal møbelbransjen er representert blant utstillerne. Finske, svenske og danske produsenter er representert med egne presentasjoner og gjennom sine norske agenter eller forhandlere. Det samme gjelder produsenter fra andre land i Europa og Asia.

Inspirasjon - design

Store deler av messen er planlagt spesielt for å møte publikums økende interesse for interiør- og møbeldesign. En av de større møbelkjedene er representert og flere av Osloområdets mest profilerte nisjeforretninger innen moderne møbeldesign har fått stor plass på messen. Messens viktigste oppgave er å gi de interesserte inspirasjon til fornyelse av egne hjem og å gi et blikk på hva som rører seg i trendene for interiørdesign.

Norsk ung design blir lagt merke til under internasjonale messer og utstillinger for tiden. På Rom 02 stiller kunsthøyskolene, som utdanner møbeldesignere og interiørarkitekter, med utvalgte arbeidsprøver. Her kan en oppleve hva fremtidens formgivere er opptatt av. Dessuten er yngre designere gitt plass for å vise både prototyper og ferdige produkter som viser hvor norsk design og møbelproduksjon er på vei.

   

Messen vil også romme vinnerne av designkonkurransen Underveis. Prisutdelingen for denne konkurransen vil finne sted på messens åpningsdag. Dessuten den historiske utstillingen Kjernestykker som viser historiske godbiter fra norsk møbelproduksjon.

ifi.no stiller også ut på ROM 02. Besøk oss på stand B04-21.

LES OGSÅ
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
SISTE ARTIKLER
Annonse
Annonse
[Some text some message]