Kategorier

Meny

Konto

Q-brands - profilerende gulv

Tidligere i år flyttet firmaene Q-brands og Expoteket sammen inn i nye lokaler i Hinderveien i Sandefjord. Q-brands driver en firmaprofileringsvirksomhet i vekst og hadde blant annet behov for omfattende showroom-fasiliteter. Samtidig var også Expoteket i ferd med å vokse seg ut av sine lokaler.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Q-brands - profilerende gulv

Foto: Kristian Owren/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nå er de to virksomhetene under samme tak og ettersom de henvender seg til de samme kundegruppene, ser de for seg et fruktbart samarbeid i årene som kommer. De to vil nå, fra sine nye lokaler kunne levere et bredere tilbud og reduserte kostnader for kundene. De vil fortsette å operere som selvstendige virksomheter men har etablert en mer formell samarbeidsmodell gjennom den nyopprettede Profilalliansen. 

Dele på Pinterest Q-brands' showroom ligger i Sandefjord.

Q-brands' showroom ligger i Sandefjord.

- Vi er strålende fornøyde med våre nye lokaler, som vi overtok på nyåret, forteller daglig leder i Q-brands Alf Rune Gundersen, - her har vi fått oss et lyst og trivelig showroom på rundt 350 kvadratmeter. Riktignok var gulvet en utfordring, det var utrolig ujevnt. Men det ble slipt og sparklet før belegget ble lagt, vi valgte en lys, løstliggende klikkvinyl med treimitasjon, slik at ujevnhetene nå knapt er synlige. Gulvet er sterkt medvirkende til at profileringsartiklene vi tilbyr virkelig kommer godt fram. 

- Med Q-brands og Expoteket utgjør i dag i alt seks medarbeidere – tre i hvert firma. Vårt nye showroom er absolutt medvirkende til å framheve vår egen profil, avslutter Gundersen.

Dele på Pinterest Hele langveggen i det 350 kvadratmeter store showrommet har store vindusflater som gir godt med dagslys. Displayutstyret forhandles av Expoteket.

Hele langveggen i det 350 kvadratmeter store showrommet har store vindusflater som gir godt med dagslys. Displayutstyret forhandles av Expoteket.

Dele på Pinterest Q-brands valgte et lyst vinylbelegg med treimitasjon som effektivt skjuler en del mindre ujevnheter i undergulvet i sine nyinnflyttede lokaler.

Q-brands valgte et lyst vinylbelegg med treimitasjon som effektivt skjuler en del mindre ujevnheter i undergulvet i sine nyinnflyttede lokaler.

Dele på Pinterest Q-brands har kunder over hele landet og har, naturlig nok, spesielt godt med kunder i Sandefjord.

Q-brands har kunder over hele landet og har, naturlig nok, spesielt godt med kunder i Sandefjord.

Dele på Pinterest I tillegg til å levere spesialbestilte profileringsprodukter, produserer og importerer Q-brands en del artikler for publikum generelt, som selges i vanlige butikker.

I tillegg til å levere spesialbestilte profileringsprodukter, produserer og importerer Q-brands en del artikler for publikum generelt, som selges i vanlige butikker.

Q-brands showroom

Prosjekt: Q-brands showroom

Sted: Sandefjord

Eier: Søndre Eiendom AS

Gulv: Gerflor/Creation Portobello

Gulvlegger: Malermestrene Jensen AS

Mer informasjon

Gerflor

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]