Kategorier

Meny

Konto

Puter på pute

I høst skal vi ha puter. Massevis av puter. Og det i forskjellige farger og kvaliteter slik at det ser ut som om de er kjøpt på forskjellige steder til forskjellig tider.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Puter på pute

Foto: Frode Larsen/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Putene skal fylle opp sofaen vår, sengen, lenestolen og benken, og de skal være store og myke og friske i fargen. Puter øker komforten og gir rommet et lunt og hjemmekoselig preg. 

Sy putene selv!

Trekket til putene er det enkelt å sy selv. Interiørbutikkene er fulle av lekre tekstiler i spreke farger og morsomme kvaliteter. Ofte skal det ikke mer enn et par fargesprakende puter til for å gi rommet ny karakter. Og skulle du gå lei etter en stund er det bare å sy ny.

1. Klipp to firkanter i putestoffet på 48 x 48 cm, og en remse til sidestykket på 9 x 192 cm. Legg til 1, 5 cm sømmonn på alle delene.

      

2. Sy sammen sidestykket til et kvadrat ved å legge kortsidene mot hverandre, rette mot rett. Vreng stoffet og press ut.

     

3. Legg putekvatratene rette mot rette på det sammensydde sidestykket. Tråkle og sy rundt puten med 1,5 cm sømmonn. La det stå igjen er åpning på putens underside på ca. 38 til glidelås.

4. Legg den lukkede glidelåsen under åpningen. Sørg for at stoffet møtes under låsen. Fest med nåler, tråkle og sy på maskin.

Dette brukte vi:

Blå puter: Lysianthus IS 4271 BU/Inspirations - BORGE

Sidestykke: Sjokoladebrun taft NU 0573 N - BORGE

Rød/orange puter: Dinamica farge 0955 og 1036 - INTERIØRAGENTURER JAN F. SVEEN

Imperials Sienna - DESIGNERS GUILD

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

SISTE ARTIKLER
[Some text some message]