IFI logo
Se flere bilder
Prøv hjemme først

Foto: Södra Interiör

Prøv hjemme først

Det å velge nytt gulv eller veggpanel er langt ifra noe venstrehåndsarbeid og man vil jo gjerne være helt sikker før man bestemmer seg og, ikke minst, betaler. Da er det gull verdt å kunne få sendt vareprøver hjem - rett i postkassen!

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Selv om mange butikker og byggevarehus har et bredt utvalg produkter, også til hjemlån, er det ikke brått sikkert at de har alle farger og design på lager. Kanskje er det også lang avstand til nærmeste butikk, noe som gjør det urealistisk å få lånt med seg prøver hjem.

Södra Interiör har tatt konsekvensen av dette og tilbyr nå direktebestilling av vareprøver på sin nettside. Dette er en super mulighet til å se farger, overflater og dimensjoner i riktige omgivelser og vurdere et potensielt gulv eller veggpanel i ro og mak.

Vareprøvene bestilles ved å trykke på «Bestill prøver». Der finnes en liste over sortimentet man kan velge fra. I tillegg kan man sende produsenten en forespørsel også for produkter som ikke befinner seg på denne listen. Inkluder i så fall varens NOBB-nummer i henvendelsen. 

Se flere bilder
Bestillingsvindu

Foto:

Bestillingsvindu

For mer informasjon:

www.sodrainterior.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.