IFI logo
Se flere bilder
Proft utstyr for en billig penge

Foto: Øistein Lie/ifi.no

Proft utstyr for en billig penge

I en oppussingssituasjon vil man ofte ha bruk for ulike typer av spesialverktøy. Men du behøver ikke å kjøpe dette dyre utstyret. Lei det heller for en mye billigere penge.

Julie Hageler

Julie Hageler
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det koster å pusse opp, og enda dyrere kan det bli dersom du må gå til innkjøp av store spesiallagde maskiner og avansert verktøy. Et mye bedre alternativ er å leie de maskinene og det verktøyet du trenger, i den perioden du har bruk for det. I Norge finns det flere bedrifter som driver med utleie av alle typer maskiner og verktøy.

Bedre resultat med godt utstyr

Fordelen ved å leie, er at du får tilgang til de aller beste produktene på markedet. Arbeidet kan utføres både lettere og bedre med profesjonelt utstyr, sammenlignet med et billigprodukt. I tillegg slipper du å bruke masse plass på oppbevaring av store maskiner, som sikkert uansett hadde stått og støvet ned i garasjen.  

Ny aktør    

ToolMatic AS er navnet på Skandinavias største spesialist på utleiemaskiner og verktøy. Konseptet er en stor suksess i Danmark og Sverige, og nå er det også kommet til Norge.

- Kunden skal ha en god følelse når han leier utstyret, sier Ole Poulsen markedssjef for ToolMatic i Norge.

- Han skal få en innføring i bruken av personalet i butikken, og han skal føle seg trygg på at maskiner og verktøy er 100 % i orden.

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.