Kategorier

Meny

Konto

Praktiske engangshansker

Tørre, rødflammende hender som flasser er verken særlig pent eller behagelig for den som har det eller andre.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Praktiske engangshansker

Foto: Produsentene

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nordmenn er på bunnen i bruk av engangshansker i Europa. Om det er fordi vil liker å få "skitt under neglene" og syns det er litt puslete å bruke hansker hver gang vi skal utføre et arbeid, er ikke godt å si. I så fall er italienerne ikke opptatt av dette, for de bruker engangshansker 6 ganger så ofte som oss nordmenn.

Ta vare på hendene!

- Jeg tror ikke nordmenn bevisst har valgt bort å bruke hansker, det er nok heller et spørsmål og vane og tilgjengelighet, sier Helge Vangen, markedssjef i Jordan.

Uansett, så er det i hvert fall lurt å begynne å bruke hansker, siden det vil beskytte huden og hindre unødvendig slitasje og uttørring. Selv om vi nordmenn ikke liker å fremstå som forfengelige, så tror jeg de fleste vil være enig i at tørre hender og sprukne negler ikke er særlig lekkert. 

Mange bruksområder

Jordan lanserer i år en praktisk dispenser med 50 engangshansker som i følge Vangen bør ligge lett tilgjengelig i alle hjem.

- Engangshansker er praktiske og enkle hjelpemidler med svært mange bruksområder; skjær løk uten å ha løklukten i fingrene i flere dager, bruk dem til å pusse sko, ordne i jorda, fikse kjedet på sykkelen, til liming eller rett og slett til å farge håret. Og ikke minst kan de være nyttige når du maler.

Disse fører produktet:

Jordan, tlf: 22 78 80 00

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

SISTE ARTIKLER
[Some text some message]