Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
For gårdeier

Plaget av tagging?

  •  
  •   Publisert:
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Som gårdeier er du kanskje plaget av tagging? Kanskje grunnen er at du fjerner den for sent.

For taggeren er det viktig å få vist fram ”gjerningene” sine. Dersom du fjerner dem raskt, velger de en annen gård neste gang.

Avhenger av type

Avhenger av type

Å fjerne eller skjule tagging kan være en komplisert prosess. Gjort på feil måte, kan resultatet være at taggingen gnis inn i fasaden og ikke lar seg fjerne. Hvordan tagging skal fjernes avhenger både av type maling som er brukt av taggeren, og hvordan fasaden er bygget opp.

Kjemiske midler

Malermestrene kan maling. De vet også hvordan maling skal fjernes. Malermestrene vil fjerne taggingen med kjemiske midler og ved behov kan det også være nødvendig å male over for å skjule det som ikke lar seg fjerne.

"Antigraffiti"

En fasade har egenskaper etter hvordan den er bygget opp. Å legge på et lag med ”antigraffiti” for å gjøre det lettere å fjerne nye tagger kan være riktig, men vær klar over at et slikt sjikt kan ødelegge egenskapene i fasaden din og føre til nye skader. På granitt, skifer og andre ubehandlede flater kan derimot et lag med ”antigraffiti” være riktig.

Effektive tiltak

Effektive tiltak

Malermesteren gir råd om forebygging, men i de aller fleste tilfellene er rask og profesjonell fjerning av taggingen det mest effektive mottiltaket du kan gjøre. Inngå en fast avtale om fjerning av tagging med en malermester hvor pris og utrykningstid beskrives. Da slipper du å gjøre annet enn å ringe malermesteren når ny tagging oppdages.

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
interiorkupp annons