Kategorier

Meny

Konto

Ofte billigere å reparere framfor å bytte

Vinduer skal være svært ødelagte før det lønner seg å skifte dem ut med nye.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Ofte billigere å reparere framfor å bytte

Foto: ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De gamle kan repareres og bli like gode som de var da de var nye.

Represjon på stedet

Reparasjonsarbeidet kan gjøres på stedet med skraping og fjerning av gammel maling. Ofte kan det være mer hensiktsmessig at malermesteren tar vinduene inn på sitt verksted og gjør arbeidet der. Det gir mindre forstyrrelse for de som bor eller har kontorer i bygget ditt. Dessuten kan det være mer effektivt å ta vinduene inn på verksted.

Kittes på nytt

Ved total rehabilitering av vinduene fjernes all gammel maling med skrape og ofte med infrarød varme som ikke skader vinduene. All kitt fjernes og det originale glasset settes inn og kittes på nytt. Dersom det er skader i treverket, kan det også være nødvendig å skifte ut deler av vindusrammen.

Dele på Pinterest Kittes på nytt

Grunnet og malt

Vinduene blir deretter grunnet og malt nesten som om det var nytt treverk. Og det beste er at vinduene fortsatt passer til bygningen din. Om du velger å skifte ut vinduene i nye, er det ikke sikkert at du får tak i vinduer som ”står” like godt til bygningen din som de gamle. Vinduskarmene behandles helst på stedet. Malingen fjernes her på samme måte som på vinduene og behandles med de samme produktene.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]