Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Nytt under solen!

God design betyr også god funksjon og dette er et tips til de som liker å omgi seg med produkter som gjør tilværelsen litt enklere! Utvalget av parasoller i alle prisklasser er stor, men denne skiller seg ut.

  • Nytt under solen!

    Foto:

  • Parasollen Shanghai fra Classic Garden er inspirert av kinesisk formspråk.

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Mange fingre har kommet i klemme, og alle klarer ikke den store styrkeprøven det kan være å slå ut en parasoll. Løsningen er sveiv, festet på aluminiumstangen. Ved hjelp av den sveiver du parasollen ut i full bredde på 2,4 meter. Når solen ikke står rett over hodet på deg stiller du parasollen. Stangen er leddet og ved å vri på et gripevennlig håndtak senker du den trinnløst til ønsket vinkel.

Parasollen Shanghai fra Classic Garden er inspirert av kinesisk formspråk. Den har hele 24 tette spiler som holder duken oppe. Det store antall spiler gjør den hardfør, ifall vinden skulle blåse den om kull. Duken er behandlet for å tåle sterk sol og vevet av gjennomfarget tråd for å motvirke bleking. Den finnes i fargene hvit, oransje, marineblå eller kremfarget. Foten tar ikke stor plass, men veier 23 kg og sørger for nødvendig stabilitet. Stang og fot finnes i fargene champagne og mørk grå.

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons

Les mer

[Some text some message]