IFI logo
Se flere bilder
Nytt Inspirasjon i butikkene 2/06

Foto: Espen Grønli/ifi.no

Nytt Inspirasjon i butikkene 2/06

Nå har en ny utgave av Inspirasjon ankommet fargehandlere og byggvarehus rundt om i landet. Denne gang er tema farger og interiør, og du vil oppleve hvordan fargene finner vei inn i interiørene igjen.

Åshild Nyhus Tyssen

Åshild Nyhus Tyssen
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nå er det nemlig på tide å gi rom for kontrastfargene som skaper liv, personlighet og glede. La ikke hjemmet ditt styres av kremhvitt, slik så mange har gjort i en lengre periode.

Hos fargehandleren og på byggvarehus

Inspirasjon er bladet for deg som ønsker forandring i hjemmet ditt, små så vel som store endringer. Bladet tilbys hos en rekke fargehandlere og byggvarehus rundt om i landet. Så enten du ønsker informasjon om de siste trendene eller konkrete tips til oppussingen, bør du ta turen til din lokale forhandler for et eksemplar.

Fargerik oppussing

I denne utgaven av Inspirasjon kan vi lese om oppussere som ville ha det lyst, men likevel tok inn den lille fargeklatten - og som nå gleder seg over resultatet. Vi kan se hvordan grønne vegger på et bibliotek, et friskt og grønt fargefelt over kjøkkenbenken, en rød tapet eller stilig stripedekor gjør at rommene gir noe ekstra.

Fargerikt gulv

Hvis du er riktig dristig, kan et fargerikt gulv gi en spennende effekt i rommet. Her kan vi lese at et praktisk gulv også kan ha spreke farger, ved å benytte vinyl, gummi eller linoleum. Eller ønsker du heller å male gulvet, så kan du lese mer om dette under "Slik maler vi gulv".

Hvorfor blir fargene feil?

Og er du av dem som har blitt skuffet etter at lappene med NCS-farger har blitt helt feil på veggen, kan du også få et par tips i teksten "Hvorfor blir fargen feil?". Her vil du lære om alle de tingene i omgivelsene som også virker inn på fargen, slik at neste malingskjøp kanskje blir mer vellykket.

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.