IFI logo
Se flere bilder
Nytt Inspirasjon i butikkene 1/07

Foto: Espen Grønli/ifi.no

Nytt Inspirasjon i butikkene 1/07

Nå er endelig en ny utgave av Inspirasjon ute i fargehandlere og byggvarehus rundt om i landet. I dette nummeret kan vi friste med gode tips til oppussing både ute og inne.

Åshild Nyhus Tyssen

Åshild Nyhus Tyssen
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Inspirasjon er bladet for deg som skal bygge nytt eller pusse opp. Så enten du er ute etter en totalforandring eller bare et lite løft, kan du finne gode råd i bladet. Inspirasjon leses av opp mot en million lesere, og tilbys hos en rekke fargehandlere og byggvarehus rundt om i landet.

Vårens Inspirasjon er spekket med tips og inspirasjonsmuligheter både for innvendig og utvendig oppussing. Bladet er variert, og du kan følge privatpersoner oppussingsprosesser, få nyttige tips om hvordan ting gjøres, og lese alt om de siste trendene. Samtlige reportasjer i bladet er hentet fra norske hjem, og alle produkter er tilgjengelig i norske butikker. 

Utvendig vedlikehold

Det er vår, og tiden er inne for å gi huset en vårpuss. Dette kan du lese om i "Huset fortjener en vårpuss", der du kan få tips om hvordan hele familien kan gå sammen om å ta en real inspeksjonsrunde på huset. Hvis du finner ut at huset trenger et strøk med maling, kan du også lese om hvordan gammel maling kan fjernes effektivt ved hjelp av varmebehandling. Og hvis terrassen eller balkongen skal fornyes, finner du gode tips om materialvalg i artikkelen "Gulv ute, tenk som inne". Her kan du lese hvordan stilen, materialene og fargene på huset legger føringer for hvorvidt du bør velge tregulv, fliser, granitt, plast eller bruddskifer.

Bruk regnværsdager til å pusse opp inne!

Sommerhalvåret er tiden for å nyte ute. Men i kalde Norge er det ikke alltid værgudene er like snille med oss. Hvis regnet spruter, hva er vel bedre å bruke tiden på enn å pusse opp inne?

I denne utgaven av Inspirasjon kan du for eksempel lese om hvordan kjelleren kan bli ny. I artiklene "Ny kjelleretasje", "Ny kjeller på 1-2-3" og "Spreke farger løfter kjellergangen" kan du få inspirasjon og gode råd om hvordan kjelleren kan bli ny. I førstnevnte kan du lese om hva som ble gjort etter at en ung familie fikk sjokket om at dere nye huset hadde omfattende vann- og parafinskader i kjelleren. Resultatet ble en lys og lett kjeller, der både små og store kan trekke seg tilbake for ro og hvile.

Også doen får et løft i Inspirasjon denne gang. Det er nemlig ikke nødvendig med et hvitt og sterilt toalett. Rommet kan få karakter og sjarm bare ved hjelp av lekre tapeter. Vi kan se to flotte eksempler, ett rent og delikat, mens det andre er sprekt og elegant.

For dette og mye mer, ta turen til din lokale fargehandler eller byggvarehus, og ta med deg en utgave av Inspirasjon hjem!

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.