IFI logo
Se flere bilder
Nytt Inspirasjon i butikk 1/10

Foto: Peder Austrud/ifi.no

Nytt Inspirasjon i butikk 1/10

Våren har kommet for fullt, og det betyr oppussingstid for mange. Da kan det være godt med nye impulser, tips og råd. Det finner du i nyeste utgave av Inspirasjon som du kan hente hos din lokale fargehandel eller byggvarehus.

Lise Mette Kjellberg

Lise Mette Kjellberg
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I bladet finner du mange gode tips til våroppussingen, fra flislegging av terrassen til maling av lekestuen. Du finner også råd om hvordan du kan få mest mulig ut av hussjekken.

Maling av huset


Det er også viet fokus på fargesetting av huset. Mange sliter med i finne riktig utendørsfarge til huset, og her finner du råd om hvordan du finner fram i jungelen av farger. Du kan også lese om forskjellig verktøy som kan hjelpe deg med å få best mulig resultat ved påføringen.

Lær av andre

I dette nummeret får du også bli med inn i ett sørlandshus. Huset har fått en ny stil med lyse farger i høyglans og interiør som skaper en god romfølelse. Du får også et innblikk i kjellerstuen hos en interiørarkitekt. Hun har forvandlet den fra en typisk kjellerstue til et rom tilpasset lek og moro. Om du ønsker et moderne kjøkken med en smak av bonderomantikk, kan du finne inspirasjon hos en familie på Gjerdrum.

Du finner også flere guider til hvordan du kan gjøre ting selv, blant annet sette opp magnettapet og oppussing av trappen. Ellers innholder bladet praktiske tips og vårens trender.

Finn nærmeste fargehandel/byggvarehus

ved å klikke her

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.