IFI logo
Se flere bilder
Nytt Inspirasjon i butikk 1/08

Foto: Peder Austrud/ifi.no

Nytt Inspirasjon i butikk 1/08

I takt med at snøen smelter og dagene blir lysere, kommer også ønsket og behovet for vedlikehold og oppussing av huset snikende. Hvis du har behov for gode råd og inspirerende tips, bør du ta en tur til nærmeste fargehandel eller byggvarehus og plukke opp siste utgave av interiørbladet Inspirasjon.

Lise Mette Kjellberg

Lise Mette Kjellberg
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Et rykende ferskt vårnummer, som omhandler oppussing både inne og ute, er nemlig tilgjengelig i butikkene. En kombinasjon av inspirerende artikler og gode råd, gjør Inspirasjon til et nyttig verktøy for deg som skal pusse opp. Bladet passer nemlig både til deg som trenger konkrete råd midt oppi oppussingen, og til deg som bare drømmer om forandring.

Inspirasjon er tilgjengelig i en rekke byggvarehus og fargehandlere rundt om i landet, så tar turen til din lokale butikk for et eksemplar.

Trender

Hvis du er opptatt av trender, vil du nok sette pris på de mange sidene som er satt av til å vise årets "must" innen interiør. I 2008 er det nemlig kvalitet, eksklusivitet og bruken av naturmaterialer som gjelder. Det er lov å være glamorøs, samtidig som man kan eksperimentere med naturmaterialer som kork, strå og bambus. Les mer om resten av vårens trender i "Vårens interiørtrender - moten går rett hjem".

Før-og-etter

Som vanlig følges også ulike hus eller leiligheter som har gjennomgått store oppgraderinger. Denne gang var det et lite tømmerhus på Torshov og en villa på Ekeberg som ble totalforandret ved hjelp av god interiørhjelp. Følg prosessen i artiklene "Tømmerhus i Oslo" og "Ned med vegger - inn med hvitt".

Ellers kan vi se hvordan en nedprioritert kjeller ble et stilig oppholdsrom for både store og små, hvordan to ulike kjøkken ble moderne og innbydende, samt hvordan nye fliser kan totalforvandle et baderom.  

Utvendig vedlikehold

Men selv om det er fristende å pusse opp inne, er ikke det utvendige vedlikeholdet til å komme unna på denne årstiden. Huset trenger litt omsorg når våren kommer, og dette kan du også finne gode råd om i Inspirasjon. Blant annet en detaljert sjekkliste for huset, en hjelpeguide til valg av utendørsprodukter og viktig informasjon om vask av hus og terrasse er å finne i bladet.

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.