IFI logo
Se flere bilder
Nytt inspirasjon i butikk 1/06

Foto: ifi.no

Nytt inspirasjon i butikk 1/06

Nå kommer en ny utgave av interiørmagasinet Inspirasjon ut i fargehandlere og byggvarehus rundt om i landet.

Åshild Nyhus Tyssen

Åshild Nyhus Tyssen
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Magasinet ønsker å hjelpe deg som søker litt forandring i hjemmet, små så vel som store, og som trenger noen pekere på hva og hvordan ting kan gjøres. Bladene leses av opp mot en million mennesker og tilbys av mange fargehandlere og byggvarehus rundt om i landet. Ta turen innom din lokale forhandler for å få et eksemplar.

I vårens magasin er temaet "Oppussing inne og ute". Du vil med andre ord finne nyttige råd og tips både for oppussing innvendig og utvendig. Alle reportasjer i bladet er hentet fra norske hjem og samtlige produkter som er brukt er å få kjøpt hos norske forhandlere.

Ute

Det er virkelig sesongen for å friske opp huset utvendig. Dersom huset ditt trenger en liten endring kan vårens utgave av Inspirasjon være en god medhjelper til inspirasjon og tips. Enten du skal gjøre om uteplassen, trenger tips ved kjøp av nye markiser eller er i tvil ved valg av behandling og farge av hus eller hytte kan bladet være til god hjelp.

For eksempel vil du i artikkelen "Beis eller maling - her er fasiten" finne en utfyllende oversikt over de ulike behandlingene du kan påføre huset ditt. Hva kan kombineres? Hva trenger mest vedlikehold? Finn svarene i Inspirasjon.

Inne

Oppussing inne er alltid like aktuelt, uansett årstid. Gjennom å følge reelle prosjekter der forbrukere trenger tips om oppussing kan også du hente nyttige råd om oppussingen. I vårens magasin er variasjonene store. Gled deg til utfyllende og illustrasjonsrike artikler om oppussing på lavbudsjett, utnyttelse av plass i små rom, oppussing av barne- og ungdomsrom, kreativ kaoskontroll med mer.

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.