IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Ny vanntynnbar maling

Foto: Nordsjö

Ny vanntynnbar maling

Nordsjö lanserer i disse dager Nordsjö One som er en vanntynnbar maling. Ifølge produsenten er den enkel å male med, den dekker godt og tørker raskt. Du rekker to strøk på en dag.

Cecilie Bjørnerud Knap (facebook.com/inspirasjon)

Cecilie Bjørnerud Knap (facebook.com/inspirasjon)
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nordsjö One er tykkere enn mange andre vanntynnbare malinger. Det gjør at du får med deg mer maling opp av spannet, og malejobben går lettere og raskere. I tillegg har malingen god dekkevne. Særlig viktig er dette på de mest sol- og værutsatte stedene på huset som utspring, kanter og hjørner.

Rask tørketid

Mange leier lift eller stillaser, som øker sikkerheten og forenkler malejobben. Men det koster, og det tar tid å flytte dem fra vegg til vegg. One tørker så fort at begynner du tidlig på dagen, kan du male to strøk på samme vegg, uten å flytte utstyret.

Ifølge produsenten holder også fargen seg godt. Testresultater på fargebestandighet viser at farge og glans varer i opptil 16 år, spesielt godt holder de lyse fargene med hvite pigmenter. Malingen kan påføres med sprøyte, rull eller pensel. Nordsjö One leveres i spann på fire størrelser og er tilgjengelig hos Nordsjö-forhandlere over hele landet.

Miljømerket Svanen

One er svanemerket. Det betyr at malingen har fått hele prosessen med framstilling, bruk og avfallshåndtering vurdert etter strenge miljøkrav. Svanen er også en kvalitetskontroll, der det stilles høye krav til egenskaper som fuktbeskyttelse innendørs, værbestandighet utendørs og festeevne.

Mer informasjon

nordsjo.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Guide til grunning – før maling
Gjør det selv

Når du skal gyve løs på ditt første oppussingsprosjekt, møter du på mange nye begreper. Et av dem du møter først, er grunning. Men hvorfor grunner vi, og når er det egentlig nødvendig?...

IFI.NO  | 
Når kan man beise terrassen?
Gjør det selv

Litt avhengig av hvor i landet du befinner deg, er slutten av mars tiden for å beise terrassen. Men det er én viktig huskeregel til deg som skal beise terrassen: Ikke start for tidlig.

Mari Andersen Rosenberg  | 
Selvrensende maling og dekkbeis test
Utendørs

Med selvrensende maling eller dekkbeis som har Smart Flow-teknologi kan du male 20 prosent lengre per dypp i bøtta, sier ekspertene. Den selvrensende teknologien skal også sørge for...

Anna Leikanger Voje  | 
Ny terrasse på en dag
Utendørs

Den gamle og slitne terrassen kan bli som ny på en dag. Med en terrassesliper som renser terrassebord med børster, uten bruk av vann eller kjemikalier, trenger du ikke vente på tørk...

Chera Westman  | 
Gi terrassen en ny start
Gjør det selv

Lag på lag med terrassebeis er ikke en god løsning. Det kan både flasse, se skjoldete ut og få uønsket farge. Rens treverket fra gammel behandling før du beiser på ny.

Chera Westman  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.