IFI logo
Se flere bilder
Ny vanntynnbar maling

Foto: Nordsjö

Ny vanntynnbar maling

Nordsjö lanserer i disse dager Nordsjö One som er en vanntynnbar maling. Ifølge produsenten er den enkel å male med, den dekker godt og tørker raskt. Du rekker to strøk på en dag.

Cecilie Bjørnerud Knap (facebook.com/inspirasjon)

Cecilie Bjørnerud Knap (facebook.com/inspirasjon)
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nordsjö One er tykkere enn mange andre vanntynnbare malinger. Det gjør at du får med deg mer maling opp av spannet, og malejobben går lettere og raskere. I tillegg har malingen god dekkevne. Særlig viktig er dette på de mest sol- og værutsatte stedene på huset som utspring, kanter og hjørner.

Rask tørketid

Mange leier lift eller stillaser, som øker sikkerheten og forenkler malejobben. Men det koster, og det tar tid å flytte dem fra vegg til vegg. One tørker så fort at begynner du tidlig på dagen, kan du male to strøk på samme vegg, uten å flytte utstyret.

Ifølge produsenten holder også fargen seg godt. Testresultater på fargebestandighet viser at farge og glans varer i opptil 16 år, spesielt godt holder de lyse fargene med hvite pigmenter. Malingen kan påføres med sprøyte, rull eller pensel. Nordsjö One leveres i spann på fire størrelser og er tilgjengelig hos Nordsjö-forhandlere over hele landet.

Miljømerket Svanen

One er svanemerket. Det betyr at malingen har fått hele prosessen med framstilling, bruk og avfallshåndtering vurdert etter strenge miljøkrav. Svanen er også en kvalitetskontroll, der det stilles høye krav til egenskaper som fuktbeskyttelse innendørs, værbestandighet utendørs og festeevne.

Mer informasjon

nordsjo.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.