Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Ny vanntynnbar maling

Nordsjö lanserer i disse dager Nordsjö One som er en vanntynnbar maling. Ifølge produsenten er den enkel å male med, den dekker godt og tørker raskt. Du rekker to strøk på en dag.

  • Nye One fra Nordsjö dekker godt, er enkel å male med, tørker raskt og tilfredsstiller miljøkrav i følge Nordsjö.

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Nordsjö One er tykkere enn mange andre vanntynnbare malinger. Det gjør at du får med deg mer maling opp av spannet, og malejobben går lettere og raskere. I tillegg har malingen god dekkevne. Særlig viktig er dette på de mest sol- og værutsatte stedene på huset som utspring, kanter og hjørner.

Rask tørketid

Mange leier lift eller stillaser, som øker sikkerheten og forenkler malejobben. Men det koster, og det tar tid å flytte dem fra vegg til vegg. One tørker så fort at begynner du tidlig på dagen, kan du male to strøk på samme vegg, uten å flytte utstyret.

Ifølge produsenten holder også fargen seg godt. Testresultater på fargebestandighet viser at farge og glans varer i opptil 16 år, spesielt godt holder de lyse fargene med hvite pigmenter. Malingen kan påføres med sprøyte, rull eller pensel. Nordsjö One leveres i spann på fire størrelser og er tilgjengelig hos Nordsjö-forhandlere over hele landet.

Miljømerket Svanen

One er svanemerket. Det betyr at malingen har fått hele prosessen med framstilling, bruk og avfallshåndtering vurdert etter strenge miljøkrav. Svanen er også en kvalitetskontroll, der det stilles høye krav til egenskaper som fuktbeskyttelse innendørs, værbestandighet utendørs og festeevne.

Oppdatert: 15.05.2014  

Mer informasjon

nordsjo.no

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]