Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Moteinspirert teppedesigner

Sjefsdesigner Gunilla Lagerhem Ullberg hos den svenske teppeprodusenten Kasthall fortsetter å imponere, selv etter 20 år som designer.

cloud_download
fullscreen
 • Moteinspirert teppedesigner

  Foto: Produsenten.

 • Sjefsdesigner Gunilla Lagerhem Ullberg har gjennom 20 år skapt fantastiske tepper for Kasthall.

  Foto:

 • Lace er en av årets nyheter.

  Foto:

 • Jubileumsteppet Daisy.

  Foto:

 • Monroe: Nye farger i kolleksjonen Grace: Glamour på gulvet med sølvskimrende teppe.

  Foto:

 • Brygga er en av årets nyheter. En løper designet av Johan Carpner.

  Foto:

 • Ingrid er et norrønt navn og betyr den vakre. Teppet Ingrid er inspirert av skandinavisk strikkemønster.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Siden 1987 har Gunilla Lagerhem Ullberg spilt en nøkkelrolle i Kasthalls internasjonale suksess. I alle verdensdeler, på ambassader, i eksklusive motebutikker som Prada og Louis Vuitton og på designerhotell finner vi igjen Gunillas moderne teppedesign.

Tepper er mote

Gunilla Lagerhem Ullbergs design har sine røtter i den skandinaviske tekstiltradisjonen, men flytter grenser ved å bruke gamle metoder kombinert med nye effektmaterialer. Hun elsker å gå i motebutikker, studere materialer, struktur og detaljer i produktene hun finner, men hun er også inspirert av naturen og sine mange reiser rundt om i verden.

Satser på heldekkende tepper

Kasthall lanserer et utall av spennende nyheter i år med stor fokus på heldekkende tepper og løpere. Blant nyhetene finner vi også de siste kreasjonene til Gunilla Lagerhem Ullberg.

Inspirasjonen til teppet Lace kom fra en av de mange plastikkdukene på billig-restauranter i Thailand. Lace som betyr blonde på engelsk, er et håndtuftet teppe i ull og lin og kommer i flere fargekombinasjoner. Teppet Ingrid er i en helt annen stil, inspirert av skandinavisk forklore brukt i hjemmestrikkede gensere.

Daisy

I forbindelse med sitt 20-års jubileum fikk Gunilla i oppgave fra Kasthall å lage et jubileumsteppe. Teppet som ble lansert i år fikk navnet Daisy. Teppet gjenspeiler designerens hovedinteresse ved siden av design, nemlig blomster. Moderne tolkning av blomstermønster er en av Gunillas spesialiteter - og med inspirasjon fra gammelt porselen, forvandlet designeren porselenskoppen til et teppe. Teppet Daisy er også gjenkjennende for Kasthall i mønster og fargevalg.

Mer informasjon

www.kasthall.com

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
close
[Some text some message]