IFI logo
Se flere bilder
Malerull uten sprut

Foto:

Malerull uten sprut

Har du malt taket med malerull, har du kanskje også opplevd å få ansiktet prikkete av malesprut. Jordan lanserte nylig en malerull som spruter minimalt.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Har du malt taket med malerull, har du kanskje også opplevd å få ansiktet prikkete av malesprut. Jordan lanserte nylig en malerull som spruter minimalt.

Høsten er tid for oppussing. Vi nordmenn ligger fremdeles på europatoppen i hjemfornying. Hvert år bruker vi 30 milliarder kroner på oppussing. - Særlig folk i alderen 30-39 og de over 50 er opptatt av å pusse opp, sier produktsjef Vibeke Stensrud i Jordan. Mange går løs på kostnadskrevende prosjekter som bad og kjøkken, mens andre velger en rask ansiktsløftning ved å male veggen. Med en malerull og et forlengerskaft er jobben gjort i løpet av noen få timer!

Rull God dekkevne kjennetegnes ved et spesielt mønster med grønne og røde striper. Stripene hjelper deg å se når du skal dyppe rullen i maling, for å unngå «tørr-rulling». Med «tørr-rulling» risikerer du skjolder og et mindre pent resultat.

En av fordelene er altså at den nye rullen spruter minimalt. Hemmeligheten er at pelsen er i strikket garn og ikke vevet, slik de fleste ruller er. Med strikket garn unngår man loing, og rullen dekker godt. Rull God dekkevne egner seg til maling og lakkering av jevne flater. Lakkering av gulv og maling av tak og vegg er spesielt aktuelle bruksområder.

I likhet med andre kvalitetsruller, har Rull God dekkevne plastkjerne slik at rullen beholder sin jevne form gjennom bruk.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.