IFI logo
Se flere bilder
La fargene motivere deg til jobben!

Foto:

La fargene motivere deg til jobben!

Rødt oppmuntrer til fysisk arbeid mens grønt står for omsorg og kjærlighet. Nå kan fargene på oppvaskbørsten sette deg i det rette humøret gjennom hele julehøytiden. La oppvaskbørsten bli en del av årets advent- og julepynt!

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jordans juleoppvaskbørster vil bli produsert i fargene fiolett, rødt, grønt og koksgrått. Fargeekspert Tove Steinbo har hjulpet Jordan med å kartlegge fargenes virkninger og signaleffekt når vi omgir oss med dem.

Fiolett er adventsfargen

- Fiolett er den rød-lilla fargen som symbolsk knyttes til advent. Den er sammensatt av den varme, fysiske røde og den kalde, rolige blå, sier Tove Steinbo. Kanskje har fargen et skjult budskap? Den henleder tankene på adventstiden, refleksjon og meditasjon, og ber oss kanskje arbeide med måte, så vi har tid og overskudd til familien i den hektiske førjulstiden.

Rødt gir energi

I følge Steinbo blir vi oppspilt og glade når vi omgir oss med rødt. Den sier at vi skal sette alle krefter til så alt blir klart til jul. Vi pynter kjøkkenet med røde gardiner, duker og lys. Dermed vil kanskje den røde oppvaskbørsten gi oss den energien som skal til for også å gjennomføre oppvasken med glede og fornøyelse?

Grønt gir ro

Rødt og grønt er julefargene frem for noen. De fremhever og utfyller hverandre. Når rødt ber om handling, roer den grønne ned. Grønt står også for omsorg og kjærlighet - to sentrale verdier for julehøytiden, sier Steinbo. Så når du står over oppvasken etter å ha stekt dusinvis av medisterkaker, bruk grønnfargen til å skape den gode stemningen av kjærlighet og omsorg, avslutter Tove Steinbo.

Oppvaskbørsten er tilgjengelig i det fleste dagligvarer og koster ca kr 23,-

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.