IFI logo
Se flere bilder
Krystallklart badevann

Foto: Nitor

Krystallklart badevann

Det er ikke alle forunt å ha eget badebasseng - men om du har - så vil du jo gjerne at vannet skal se fristende og innbydende ut.

Harald Sola Berentsen

Harald Sola Berentsen
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fyller du bassenget ditt fra egen brønn, som mange gjør på hytta, kan du risikere at mineralinnholdet i vannet får det til å se brunt og uappetittlig ut. Enkelte steder kan du også risikere tilsvarende problemer med vannet fra det offentlige nettet. 

Kommunalt vann kan også være så sterkt kloret at det, sammen med klor du selv benytter i bassenget, gir vannet et hvitaktig utseende. Misfarget vann er normal ikke farlig å bruke, men gjør seg dårlig i bassenger på grunn av utseendet. Klor og andre tradisjonelle rensemidler for bassengvann hjelper ikke på dette problemet.

Problemet er løst

Alfort & Cronholm er nå på markedet med rensefilteret Nitor AquaFix som monteres som et tillegg på bassengets eksisterende filter. Filteret er fremstilt av miljøvennlige materialer og er basert på en patentert teknologi som fjerner misfarging av badevannet. Løsningen er både rimelig og effektiv og benyttes når du skifter vann i bassenget. Etter fem dager oppnår du det krystallklare vannet du ønsker i et basseng på 12 kubikkmeter. For et boblebad tar det normalt 6-24 timer, avhengig av størrelsen og misfargingen. 

Nitor AquaFix får du i to størrelser - SMALL og LARGE.

Mer informasjon

Nitor.se

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.