IFI logo
Se flere bilder
Krystallklart badevann

Foto: Nitor

Krystallklart badevann

Det er ikke alle forunt å ha eget badebasseng - men om du har - så vil du jo gjerne at vannet skal se fristende og innbydende ut.

Harald Sola Berentsen

Harald Sola Berentsen
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fyller du bassenget ditt fra egen brønn, som mange gjør på hytta, kan du risikere at mineralinnholdet i vannet får det til å se brunt og uappetittlig ut. Enkelte steder kan du også risikere tilsvarende problemer med vannet fra det offentlige nettet. 

Kommunalt vann kan også være så sterkt kloret at det, sammen med klor du selv benytter i bassenget, gir vannet et hvitaktig utseende. Misfarget vann er normal ikke farlig å bruke, men gjør seg dårlig i bassenger på grunn av utseendet. Klor og andre tradisjonelle rensemidler for bassengvann hjelper ikke på dette problemet.

Problemet er løst

Alfort & Cronholm er nå på markedet med rensefilteret Nitor AquaFix som monteres som et tillegg på bassengets eksisterende filter. Filteret er fremstilt av miljøvennlige materialer og er basert på en patentert teknologi som fjerner misfarging av badevannet. Løsningen er både rimelig og effektiv og benyttes når du skifter vann i bassenget. Etter fem dager oppnår du det krystallklare vannet du ønsker i et basseng på 12 kubikkmeter. For et boblebad tar det normalt 6-24 timer, avhengig av størrelsen og misfargingen. 

Nitor AquaFix får du i to størrelser - SMALL og LARGE.

Mer informasjon

Nitor.se

Finn din nærmeste
Mest lest
Guide til grunning – før maling
Gjør det selv

Guide til grunning – før maling

Når du skal gyve løs på ditt første oppussingsprosjekt, møter du på mange nye begreper. Et av dem du møter først, er grunning. Men hvorfor grunner vi, og når er det egentlig nødvendig?...

Når kan man beise terrassen?
Gjør det selv

Når kan man beise terrassen?

Litt avhengig av hvor i landet du befinner deg, er slutten av mars tiden for å beise terrassen. Men det er én viktig huskeregel til deg som skal beise terrassen: Ikke start for tidlig.

Ny terrasse på en dag
Utendørs

Ny terrasse på en dag

Den gamle og slitne terrassen kan bli som ny på en dag. Med en terrassesliper som renser terrassebord med børster, uten bruk av vann eller kjemikalier, trenger du ikke vente på tørk...

Gi terrassen en ny start
Gjør det selv

Gi terrassen en ny start

Lag på lag med terrassebeis er ikke en god løsning. Det kan både flasse, se skjoldete ut og få uønsket farge. Rens treverket fra gammel behandling før du beiser på ny.

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.