Kategorier

Meny

Konto

Kompositt – terrassegulv med minimalt vedlikehold

Velger du et utegulv i komposittmateriale, trenger du aldri å olje eller beise terrassen igjen.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Kompositt – terrassegulv med minimalt vedlikehold

Foto: SAGA Outdoor

- Komposittgulv er helt vedlikeholdsfritt, og vil aldri behøve olje eller beis. Eneste man trenger å gjøre er å feie det ved behov. Fastklebet skitt kan fjernes med vaskemiddel og varmt vann, sier Ann-Jeanette Myrland hos RBI Interiør.

Komposittmaterialet brukt i SAGA Outdoor er laget av en kombinasjon av trevirke og plastfiber (polyeten). Den spesielle produksjonsprosessen gir et solid og holdbart materiale som ikke vil påvirkes av klima på samme måte som et tregulv.

Enkel montering

Montering av terrassegulvene er ikke vanskelig. Den gjøres med klips, og en trenger bare vanlig snekkerverktøy for å få et godt resultat. Det finnes praktiske endekapper, som gir gulvene en fin avslutning.

- Monteringen er enkel, og resultatet blir et terrassegulv med en overflate som er fri for fliser og skruer som stikker opp. Overflaten er god å gå barbeint på, samtidig som den har høy sklisikkerhet, sier Myrland.

Man kan velge mellom massive og hule bord – sistnevnte monteres med helling eller at man borer hull i dem for at vannet skal slippe ut.

Dele på Pinterest Gulvene festes enkelt med spesielle klips.

Gulvene festes enkelt med spesielle klips.

Flere farger og mønster

I motsetning til tregulv, som du velger farge på ved hjelp av beis, leveres komposittgulvet i allerede ferdig farget materiale. SAGA Outdoor kommer i fargene grå, brun og sort, og fordi bordene har ulike mønster på over- og undersiden, kan du selv velge hvilket mønster du velger å legge opp. Det er heller ingenting i veien for å blande, om man ønsker litt variasjon.

Dele på Pinterest Komposittgulvet kommer i flere farger, her vist i sort.

Komposittgulvet kommer i flere farger, her vist i sort.

Mer informasjon

SAGA

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]