Kategorier
Meny
Konto
menu

FORUM

Jeg vil gjerne ha tregulv!

Visninger: 6003

Thomas

Vi skal pusse opp badet, men vil ikke ha fliser på gulvet. Finnes det noe annet materiale som fungerer? Jeg vil gjerne ha tregulv!

Chera_Westman

Tregulv anbefales ikke i våtrom. Tre er et hygroskopisk materiale som tar til seg vann. På badet vil et tregulv raskt bli skjoldete, muggent og ødelagt. Men det finnes andre gode alternativer. Du kan for eksempel velge et vinylbelegg beregnet for våtrom. Våtromsvinyl er et meget fuktsikkert materiale, som finnes i mange lekre design – til og med meget naturtro etterligninger av tregulv er mulig å få!

OddhildKT

Hei! Vi skal flislegge to bad, et stort og et lite. Skal ha høyglans innredning, og er veldig usikker på om vi bør velge semipolerte eller matte fliser.  Hva anbefaler dere? Er selv litt redd for at det blir vel mye glans, ihvertfall på det største badet, men hva med rengjøring, er det mye lettere med polerte fliser? 

På forhand takk. 

siljemeum

Hei.

Det jeg ville gjort er å snakke med en trevarehandel om tips og råd. Det finnes tresorter som er harde og absorberer mindre vann enn andre. Det finnes også overflatebehandlinger som er tilpasset råere og fuktigere miljøer men husk på at treverk er levende og vil absorbere vann. Det blir et mye høyere vedlikehold på en slik overflate fremfor vinyl og flis da alle toppbehandlinger blir slitte og mattet ned av vann som blir liggende over lenger tid. Vinyl kommer jo i mange lekre utførelser som både tre og sten.

 

Jeg legger ved en link til et produkt jeg vet kan brukes til formålet der all informasjon om produktet ligger. Du kan også snakke med andre produsenter som behandler treverk som Owatrol om de har produkter som fungerer til formålet.

 

http://www.osmo.de/navigate.do?id=36&name=Wood+Protector

Logg inn
Legg innlegg til forumområde
Rapporter upassende språk til moderator
Annonse
[Some text some message]