Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Tarkett annons
Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

IFI.NO FORUM

Interiørarkitekt

 1
 ragnhild_hauge
  • Poengsum: 0
  • Innlegg: 1

Jeg har kjøpt nytt hus og skal pusse opp. For å få et helhetlig uttrykk på alle løsninger og flater samt gode tips til belysning og tekstiler etc ønsker jeg å ta inn en interiørarkitekt. Gjerne en som kan koordinere opp arbeidet med håndverkere også. Men hvordan går jeg raskt frem og likevel velger riktig arkitekt for meg og den stilen jeg liker?

0
 2
 Moodboard
  • Poengsum: 1
  • Innlegg: 1

Hei,

Jeg beklager sent svar fra oss – vi har holdt sommerstengt.

Så spennende med hus som skal forandres! Og veldig smart å bruke en interiørarkitekt eller lignende.

Med hensyn til det å finne en person som kan komme deg i møte, er det som oftest greit å få en anbefaling. Kjenner du noen som har kjøpt tilsvarende tjeneste og som du kan få referanser fra? Eventuelt en interiørbutikk eller en fargehandel som formidler tjenesten? Uansett, en erfaren konsulent vil fange opp det du ønsker og ikke være opptatt av sin egen stil og smak.    

Til informasjon kjenner vi noen interiørkonsulenter/interiørdesignere på Østlandet, som vi har brukt og kan anbefale. Du er velkommen til å ta kontakt med meg for et mer utfyllende svar.

 

Lykke til!

 

Mvh Trine, ifi.no

trine@ifi.no

1
 1
 
  • Poengsum: 0
  • Innlegg: 0
0
Rapporter