Kategorier

Meny

Konto

Impregnering av steinfliser

Vi har lagt marokkanske steinfliser i entréen og behandlet de med en steinimpregnering. Men dessverre ser vi at dette ikke holder, og flekker trekker inn i flisene med en gang. Hva kan vi gjøre?

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Impregnering av steinfliser

Foto:

Er dere sikre på at dere har hatt på nok impregnering? Det er veldig viktig å mette steinen ordentlig, ellers vil ikke behandlingen ha den effekten det er tiltenkt. Som regel betyr dette at man må påføre impregneringen/oljen i flere omganger første gang, og at behandlingen må gjentas med jevne mellomrom etter hvert når dere ser at den slites bort.

- Det dere bør gjøre er å rense steinflisene grundig før de påføres ny impregnering. Det kan være lurt å kjøpe både rensemiddel og impregnering enten der dere har kjøpt flisene eller i en annen spesialforretning for fliser. Her møter dere folk som kan naturstein, og får produkter som er spesialtilpasset bruken, anbefaler Patrick Björklund hos Höganäs.

Når flisene er helt rene, kan dere legge på minst to lag med impregnering – muligens flere. Hvis dere drypper litt vann på overflaten når steinen er tørr vil dere raskt se om det trekker inn eller perler seg på overflaten. Perler vannet seg, er det påført nok – hvis ikke, ha på et strøk til. Lykke til!

 

 

 

Mer informasjon

www.golvabia.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]