IFI logo
Se flere bilder
Höganäs satser på nytt senter og gjør-det-selv

Foto: Tor Henning Støldal/ifi.no

Höganäs satser på nytt senter og gjør-det-selv

Höganäs Byggkeramikk er iferd med å etablere seg på nytt i Brobekkveien i Oslo med ny flisbutikk, showrom og stort sett en ny organisasjon. Tidligere har senteret vært rettet mot de profesjonelle som arkitekter, murerer, konsulenter, etc. Nå retter Höganäs seg i langt større grad mot gjør-det-selv-forbrukere.

Tor Henning Støldal

Tor Henning Støldal
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Flisforretningen er allerede åpnet og snart følger det nye showrommet etter. Alt det tidligere er revet ut og forretningen er totalt fornyet.

- Med større satsing på forbrukermarkedet er det viktig å vise så mye som mulig av sortimentet både av gulv- og veggflis, forteller butikksjef Jörn Helseth Laasonen.

I Höganäs er det et sterkt ønske om å bevare og utvikle sitt merkenavn. Over tid har det heller ikke vært noen kontinuitet i satsingen på prosjektmarkedet. Derfor er en ny organisasjon på plass i Brobekkveien.

Höganäs har alle sine kolleksjoner samlet i én katalog, en samkjøring med tilsvarende katalog i Sverige. Ny katalog er på vei ut i vår. Hele katalogen er lagervare i Sverige (i Ekeby i Skåne) og leveringstid til Norge blir én til to dager. I Oslo betjener de et servicelager. Höganäs er også knyttet til Løvenskiold Handel som leverandør.

Nettsidene blir i likhet med katalogen et satsningsområde, tidligere linket mot søsterselskapet i Danmark (Evers). Nå blir de oppdaterte nettsidene en samkjøring med det svenske selskapet.

Informasjon

Höganäs Byggkeramikk AS

Brobekkveien 107

0598 OSLO

Tlf. 22 97 42 00

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.