Kategorier

Meny

Konto

Hjelp på glattisen

Det blir fort glattere enn du tror. Underkjølte veier, høy luftfuktighet, snø og is i alle former - alt ligger og lurer på deg nå om dagen. Her er triksene som forhindrer knall og fall.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Hjelp på glattisen

Foto: Chera Westman/ifi.no, Krefting

Vinteren kan være brutal om du ikke tar dine forholdsregler. Du kan velge mellom flere effektive metoder; enten å smelte isen eller gjøre den mindre glatt.

La isen smelte

Salt har vært benyttet for å fjerne is i uminnelige tider. Problemet har bare vært at saltet tradisjonelt kun har vært effektivt mot is på trapper og veier ved temperaturer på minimum 6-7 kuldegrader.

Men, nå kan du få en effektiv issmelter fra Kemetyl, som fungerer utmerket ned mot 40 kuldegrader, og som likevel er mild og uskadelig mot underlaget. Krefting har en tilsvarende variant som er effektiv ned til 25 kalde grader. Ved å fjerne isen med disse produktene, kan man forhåpentligvis unngå stygge fallulykker ved inngangspartiet.

Dele på Pinterest Salt fra Kemetyl AS fungere ned mot 40 grader minus.

Salt fra Kemetyl AS fungere ned mot 40 grader minus.

Å strø kan også være effektivt

Sandstrøing eller strøing med aske fra vedovnen er gamle og velprøvde metoder for å sikre seg fall på glattisen utenfor boligen. Men de er ikke alltid like effektivt og det hele kan bli ganske grisete.

Heldigvis er det nå utviklet langt smartere produkter, som faktisk gjør nytte av seg også når snøen smelter. Med ett og samme produkt kan du nå nemlig sikre oppkjørselen, samtidig som tilliggende gressplener nyter godt av strøproduktet når våren kommer. Leca SafeAntiskli er en strøsingel av brent leire som er blitt knust til små, skarpe steiner og fester seg til det glatte underlaget der sand og grus sklir av isen. Denne strøsingelen fra Krefting & Co fungerer som et jordforbedringsprodukt og kan med fordel feies ut på plenen når våren kommer.

Dele på Pinterest Knust Leca fra Krefting & Co. er effektivt på glattisen

Knust Leca fra Krefting & Co. er effektivt på glattisen

Mer informasjon

www.krefting.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]